Hoşgeldiniz  

Kemer, Çanakkale şehitlerimizi andı

Semih Köken | 20 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer, Çanakkale şehitlerimizi andı

Başkan Gül : Aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kemer’de çeşitli etkinliklerle kutlandı Ülkemizi kurtarmak için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anmak için düzenlenen etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.
TÖRENE KATILIM YÜKSEK OLDU
Törene Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Kaan Kürşad Doğan, Kemer Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Hasan Özak, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Nuray Minta, Kemer Belediye Meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Halit Çilengir ile ilçe protokolü, siyasi parti, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Bu büyük zaferin 102’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gül, “Büyük Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu çok anlamlı zaferin yıl dönümünde, büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü kutluyorum” dedi.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Kemer’deki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kemer Turizm Otelcilik Uygulama Lisesi’nde (TUREM) bir tören düzenlendi. Çanakkale şehitlerimizin şiirler ile anıldığı törende, öğrencilerin şehitler anısına hazırladığı oratoryo (Orkestra, koro ve solo sesler için bestelenmiş, kutsal nitelikli müzik yapıtı) ilgi ile izlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle düzenlenen kompozisyon , şiir ve resim yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödül verildi. Başkan Gül, şiir dalında başarılı olan öğrencilerin ödüllerini sundu. Ödül töreninin ardından Başkan Gül, törene katılan öğrenciler, öğretmenler için bir yemek verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle