Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

Semih Köken | 06 Nisan 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

ALTERNATİF TURİZM CENNETİ KEMER

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’ndaki Kemer Standının açılışını gerçekleştirdi ve konuklara Kemer’deki alternatif turizm olanaklarını anlattı.
Dünyada yapılan sağlık turizmi, doğa turizmi başta olmak 60 turizm çeşidinden birçoğunu bünyesinde barındıran Kemer ilçesinin bu olanakları Kemer Belediyesi tarafından her platformda tanıtılıyor. Türkiye’de ve dünyada yapılan tüm turizm fuarlarına katılan Kemer Belediyesi, Antalya Expo Center’de açılan ve 9 Nisan Pazar Günü’ne kadar devam edecek Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda da stant açtı.
ÇAVUŞOĞLU’NA TURİZM BRİFİNGİ
150 ülkeden katılımın olduğu fuarın ilk gününde Kemer standına gelen konuklar Başkan Mustafa Gül tarafından karşılandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve diğer protokol üyeleri Kemer Standı’nı ziyaret ederek Gül’den bilgi aldılar. Kemer Belediyesi olarak 40’dan fazla doğa ve tarihi yürüyüş yolunu turizme kazandırdıklarını belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu yolları harita üzerinde anlattı. Bakan Çavuşoğlu ise Kemer Belediyesi’nin bu çalışmalarını takdirle karşıladığını dile getirdi.
KEMER’İN HEDEFİ BÜYÜK
Diğer stantları da gezen Başkan Gül, turizmcilerle sohbet etti. Bu yıl Kemer olarak turist beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Başkan Gül, “Kemerimizde kitle turizminin yanı sıra doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Yani dünyada ne kadar turizm destinasyonu varsa Kemer’de bunların hemen hemen hepsini bulmak mümkün. Bu geniş turizm seçeneklerimizi ülkede ve dünyada her gittiğimiz yerde anlatıyoruz ve bu sezon sadece Rusya’dan 1,5 milyon turist bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Gül Kanal V ile röportaj gerçekleştirdi
Dünya Sağlık Spor Turizmi ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı’nda Kemer Belediyesi’nin açtığı stant medyanın da ilgi odağı oldu.
Fuarın medya sponsoru Kanal V’nin Haber Koordinatörü Ahmet İstek, Belediye Başkanımız Mustafa Gül ile bir röportaj gerçekleştirdi.
Başkan Gül, röportajda Kemer’in tanıtımı için yaptıkları çalışmaları ve sezondaki hedefleri anlattı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle