Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden örnek proje

SEMİH KÖKEN | 15 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden örnek proje

519 çocuğa bisiklet dağıtılacak

 

Kemer Belediyesi,  “Kemer’de Bisikletsiz Çocuk Kalmayacak Projesi” kapsamında 519 çocuğa daha bisiklet hediye edecek. İlk bisiklet teslim törenleri Göynük Ortaokulu ile Beldibi Ortaokulu’nda yapıldı. Başkan Gül, “Eğitime destek olarak insana yatırım yapıyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz” dedi.

 

“Bisikletsiz Çocuk Kalmayacak” sloganı ile düzenlenen proje kapsamında bugüne kadar ilçedeki 3 bin 835 çocuğu bisiklete kavuşturan Kemer Belediyesi, bu eğitim yılında da 519 öğrenciye bisiklet ve kask hediye edecek.

GÖYNÜK VE BELDİBİ’NDE BİSİKLET SEVİNCİ

Bu eğitim öğretim yılındaki bisiklet ve kask dağıtımları Belbidi Ortaokulu ve Göynük Ortaokulu’nda 90 öğrenciye bisiklet ve kask hediye edilmesi ile başladı. Törenlere Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, meclis üyeleri, birim müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül törenlerde yaptığı konuşmada, Görevde olduğumuz 10 yıllık süre boyunca eğitime 8 milyon lira (Eski para ile 8 trilyon lira) destek sağladık. Bu Türkiye’de eşi görülmemiş örnek bir çalışmadır. Bu sıralardan geçen öğrenciler yarın benim yerini alacak, meclis üyelerimizin yerini alacak, daire müdürlerimizin yerini alacak. Bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olacaklar. Öğrencilerimizi çok seviyoruz ve eğitime katkı sağlayarak insana yatırım yapıyoruz, geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

 

“KASK TAKMAYI UNUTMAYIN!”

“Kemer’de bisikletsiz çocuk kalmayacak” sloganı ile yürütülen bu projenin yanı sıra tablet dağıtımlarının da devam edeceğini kaydeden Başkan Gül, “Bugüne kadar 3.500 çocuğumuza bisiklet,  4.250 çocuğumuza tablet verdik. Bu yılda 500’i aşkın bisiklet, 700 kadar da tablet dağıtacağız. Böylece toplamda 4 bin bisiklet, 5 bin tableti çocuklarımızın kullanımına sunmuş olacağız. Öğrencilerimize güle güle kullansınlar. Çocuklarımızdan tek ricamız bisikletlerini kullanırken mutlaka kask taksınlar ve trafik kurallarına uysunlar” şeklinde konuştu.

 

MÜDÜRLERDEN TEŞEKKÜR

Okul müdürleri de yaptıkları konuşmalarda eğitime destekleri için Başkan Gül’e ve Kemer Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Konuşmalardan sonra her iki okulda öğrencilere bisikletleri ve kaskları teslim edildi. Teslim sonunda da toplu fotoğraf çekimi yapıldı.   Bisikletlerini teslim alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

6 OKULDA DAHA TÖREN YAPILACAK

İlerleyen günlerde Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Rukiye Koç Ortaokulu,  Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu, Kemer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu ve Halit Narin Ortaokulu’ndaki tüm 6. sınıf öğrencileri bisiklete kavuşturulacak.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle