Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden okul ve camilere bakım

Semih Köken | 01 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden okul ve camilere bakım

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Kemer Belediyesi bölgedeki okul ve camilerin eksikliklerini giderip bakımlarını yapıyor. Son olarak Arslanbucak ve Göynük’teki 2 camide boyama ve halı döşeme çalışmaları yapıldı.

Kemer Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarına son hızla devam ediyor. İl genelindeki okulların ve camilerin eksikliklerini saptayan belediye ekipleri, temizlik, bakım, onarım ve boyama gibi konularda hizmet veriyor.

2 CAMİ, 1 OKULDA ÇALIŞMA
İlçelerdeki camilerde de yaz bakımı başlatan belediye ekipleri, Göynük Merkez Eyüp Sultan Camii’nin eskiyen halısını tamamen yeniledi. Camide yaklaşık 500 metrekarelik alana birinci kalite halı döşendi. Arslanbucak Mahallesi’ndeki Karakoyunlu Camii’ni de bakıma alan Kemer Belediyesi ekipleri, burada da boyama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda caminin tüm dış cephesi boyandı. Kemer Anaokulu’nda da dış cephe boyama çalışmaları devam ediyor.

EKSİKLİKLİKLER GİDERİLECEK
İlçedeki camilerde düzenli olarak temizlik ve bakım yapıldığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Camilerimize gelen vatandaşlarımızın tertemiz bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi için gerekli olan tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi. Okullarda da aynı tür çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Gül, “Ekiplerimiz şu anda Kemer Anaokulu’nu boyuyor. Diğer okullarımızda gerekli düzenlemeler yapılacak ve okullar yeni öğretim yılına hazır hale gelecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle