Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ’NDEN DEV ŞENLİK

Semih Köken | 24 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYESİ’NDEN DEV ŞENLİK

Kemer Belediyesi İkinci 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılım çok yüksek oldu. 20 ayrı oyun grubunun kurulduğu şenlik alanında buluşan binlerce çocuk çeşitli animasyon gösterileri ve yarışmalarla gönüllerine eğlenme fırsatı buldu. BaGörüntünün olası içeriği: 20 kişi, kalabalık ve açık havaşkan Gül ve eşi Neşe Gül çocuklara çeşitli hediyeler de dağıttı.

 

Kemer Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği büyük bir coşkuya sahne oldu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan şenliğe Kemerli çocuklar adeta akın etti. 20 oyun grubunda doyasıya eğlenen binlerce çocuk; palyaço, tahta bacak ve çizgi film kahramanları kostümü giyen animatörlerle birlikte gönüllerince bir gün geçirdiler.

BAŞKAN GÜL’DEN HEDİYE
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’ın da ailesiyle birlikte katıldığı bu büyük şenlikte, Başkan Gül ve eşi Neşe Gül çocuklarla tek tek ilgilendi. Şenlik boyunca çocuklara dondurma ve pamuk şekeri ikram edilirken uçurtma, hulahop, plastik top, balon gibi hediyeler de dağıtıldı. Çeşitli yarışmalarla renklenen şenlik sabah 10,00’da başlayıp 18,00’e kadar devam etti.

“UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Görüntünün olası içeriği: 33 kişi, kalabalık ve açık hava
Tüm çocukların bayramını kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül , “Geçmişini unutanın geleceği de olmaz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramı hiç unutmayacağız, unutturmayacağız. Çocuklarımızla buluştuğumuz bu şenlikte binlerce çocuğumuzu ebeveynleri ile birlikte ağırlamanın mutluluk ve onurunu yaşıyoruz. Şenliğimiz her geçen yıl daha da büyüyor. Bu yıl da çok güzel geçti. Hemşerilerimize armağan olsun. Tüm milletimizin bayramını bir kez daha kutlarken bizi bu bayramı hediye eden Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu topraklar için canını veren şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, kalabalık ve açık hava

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle