Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden anlamlı etkinlik

Semih Köken | 07 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden anlamlı etkinlik

 

1881 KEMERLİ ANITKABİR’E GİDİYOR

Kemer Belediyesi büyük ve bir o kadar da anlamlı bir etkinliğe daha imza atıyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve 1881 Kemerli vatandaş,10 Kasım’da Anıtkabir’e giderek Büyük Önder Atatürk’ü kabri başında anacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1.200 Kemerli kadını Anıtkabir’e götüren, ardından Mayıs ayının ikinci Pazar günü olan Anneler Günü’nde yine 1.200 Kemerli kadına Çanakkale şehitliklerini gezdiren Kemer Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde de 1881 Kemerli’yi Anıtkabir ziyaretine götürecek.

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK ANILACAK
Kemer Belediyesi’nin düzenleyeceği organizasyonla her birinde profesyonel rehber bulunan 44 otobüs; kadınlar, eşleri ve çocuklarından oluşan 1881 Kemerli’yi Ankara’ya götürecek. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, 1881 Kemerli ile birlikte Ankara’ya giderek 10 Kasım’da, Büyük Önder Atatürk’ü Anıtkabir’de anacaklar.

KONUKLARI GÜL ÇİFTİ AĞIRLAYACAK
9 Kasım Perşembe gecesi Kemer Ralli Alanı’nda toplanacak olan otobüsler, Kemerlileri Ankara’ya götürmek üzere saat 23.00’te hareket edecek. Otobüsler, 10 Kasım Cuma günü sabahın ilk saatlerinde Ankara’ya ulaşacak. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Ankara Hilton Otel’de hemşerileri onuruna bir kahvaltı verecek. Kahvaltıdan sonraki serbest zamanda, Ankara’nın tarihi yerleri gezilecek.

ANITKABİR ZİYARET EDİLECEK
Başkan Gül, eşi Neşe Gül ve binlerce Kemerli, saat: 14’00’te Anıtkabir’e gidecek ve Ulu Önder Atatürk’ü, ölümünün 79’uncu yıldönümünde bir kez daha saygıyla ve minnetle anacak. Burada Başkan Mustafa Gül tarafından Anıtkabir özel defteri imzalanacak Ankara’da bir süre daha gezinti yaptıktan sonra akşam yemeğinde tekrar bir araya gelecek olan Kemerliler, daha sonra aynı otobüslerle Kemer’e hareket edecekler.

“BÜYÜK BİR ONUR YAŞAYACAĞIZ”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “8 Mart Kadınlar Günü’nde 1.200 Kemerli bayanımız ile birlikte Anıtkabir’e giderek ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmıştık. Mayıs ayındaki Anneler Günü’nde ise yine 1.200 hemşerimiz ile birlikte Çanakkale’ye giderek, yedi düvele ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten şehitlerimizi andık. Beni onurlandıran bu 2 ziyaret çocuklarıma bırakacağım en önemli miraslar oldu. 10 Kasım’daki ziyaretimizde yine Ulu Önderimiz Atatürk’ü manevi huzurunda buluşarak hem atamızı, hem de bu topraklar için toprağa düşmüş tüm şehit ve gazilerimizi anacağız. Atamızın doğum yılından yola çıkarak 1881 kişi ile birlikte yapacağımız bu ziyaret bana ve aileme yeniden büyük bir onur yaşatacak” diye konuştu.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Anıtkabir ziyaretine katılmak isteyen Kemerliler kayıt olmak ve bilgi almak için 444 0 297 numaralı telefonu arayabilecekler. Kemerliler aynı zamanda Kemer Belediyesi ana hizmet binasından, mahallelerde bulunan hizmet binalarından ya da ilçenin çeşitli yerlerine kurulan stantlardan kayıtlarını yaptırabiliyorlar. Etkinlik öncelikle Kemer’de ikamet eden bayanlara yönelik olarak düzenleniyor. Ancak kadınlar ziyarete eşleri ve 13 yaşından büyük çocukları ile birlikte katılabiliyorlar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle