Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi TSK korosundan muhteşem konser

Semih Köken | 20 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi TSK korosundan muhteşem konser

Çanakkale Zaferi şarkılarla kutlandı

Kemer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir konser verdi. Çok yoğun ilgi gören konserde Koro Şefi Bahriye Kocadağ katkılarından dolayı Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.

15 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü ve Çanakkale şehitlerimiz anısına Kemer Belediyesi, Türk Sanat Müziği Korosu tarafından muhteşem bir konser verildi.
İLGİ ÇOK YOĞUN OLDU
Sunuculuğunu Cansın Erol’un yaptığı etkinlikte Şef Bahriye Kocadağ yönetimindeki koro günün anlam ve önemine uygun eserlerin yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan da oluşan bir repertuar sundu. Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda halka açık ve ücretsiz olarak verilen konsere ilgi çok yoğun oldu. Öyle ki salon dolarken bazı izleyiciler konseri ayakta izledi.
“BAŞKAN GÜL’ÜN BÜYÜK EMEĞİ VAR”
Konserin onur konukları ise Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Eşi Neşe Gül oldu. Koro Şefi Bahriye Kocadağ, “Başkanımız Mustafa Gül’ün çok büyük emeği ve desteği var. Bize elinden gelen her türlü yardımı yapıyor ve kendisine çok şey borçluyuz. Eşi Neşe Gül de aynı şekilde bize büyük destek veriyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine de katkıları için çok teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyoruz” diye konuştu.
FİNALDE BÜYÜK COŞKU
Konserin finalinde seslendirilen 10. Yıl Marşı’nda salondaki coşku doruğa çıktı. Koroya ayağa kalkarak eşlik eden yüzlerce sanatsever renkli görüntüler oluşturdu. Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Koro Şefi Bahriye Kocadağ ve Sunucu Cansın Erol’a bir buket çiçek sunarak konser için teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle