Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Seramik Sergisi Açıldı

Semih Köken | 05 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Seramik Sergisi Açıldı

Kemer belediyesi Tekirova seramik atölyesinde yapılan çalışmaların yer aldığı sergi Göynük Kemer Belediyesi Atatürk Spor Salonu sergi alanında kapılarını ziyaretçilere açtı.
Kemer Belediyesi Atatürk Spor Salonu girişinde yapılan tören, saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam edildi. Açılış törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri Semih Top ve Recep Yılmaz, Seramik kursu öğrencileri ve yetişkinler katıldı.
Kemer belediyesi sanat danışmanı seramik sanatçısı Nagehan Elibol un düzenlemiş olduğu sergide, çocuk ve yetişkinlerin bir yıl boyunca yaptıkları seramik ve çini tabak boyama çalışmaları yer alıyor.
Açılış konuşmasını yapan Seramik Sanatçısı Kemer Belediyesi Sanat Danışmanı Nagehan Elibol, 2016 yılı boyunca çocuk ve yetişkinlerimizin gerçekleştirdiği çalışmaları sunmak üzere buradayız. Temel seramik tekniklerinin öğretilmesi ile başlayan ve yıl boyunca belirlenen konuların işlendiği çalışmaları anlatan Elibol; “amacımız çocuklarımıza ve bu tür işlere gönül vermiş fakat kendi imkanlarıyla bunu gerçekleştiremeyen halkımıza her türlü çalışma ortamını yaratarak sanatla içi içe olmalarını sağlamaktır” Dedi
Bir sanatçı olarak Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e katkı ve bu tür imkanları sağlamasından dolayı teşekkür ediyorum. Sözlerini Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi bitiren Elibol “Sanatsız kalan bir millettin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” dedi
Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ise, bu sergide emeği geçen Sanat Danışmanı Seramik sanatçısı Nagehan Elibol, öğretmenlere ve kursa katılan yetişkinlere öğrencilere teşekkür etti. Kemer Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte çok yol kat ettiklerini, seramik çalışması yanı sıra birçok spor dalında 600 yakın gencimizi spora yönlendiriyoruz. Kemer belediyesi bünyesinde seramikte olduğu gibi, Güreş, futbol, Bocce ve Yelken gibi birçok spor dalında faaliyet gösteren gençlerimizin olduğunu ve Kemer belediyesi olarak ta bir çok etkinliklere katkı sağladıklarının altını çizdi. 5 Aralık 1934’te ”Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı” veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür eden Başkan Gül; yasanın kabul edilmesiyle ülkemizde her yıl bu gün, ”Kadın Hakları Günü” olarak kutlanıyor. Bende bu önemli günü sizlerin huzurunda bir kez daha kutluyorum. Dedi.
AÇILIŞ KURDELESİNİ KURSİYERLERLE BİRLİKTE KESTİLER
Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Kapalı Spor Salonunda açılan sergide, Minik öğrenciler ve bayanların yıl içerisinde öğretmenleriyle hazırladıkları çalışmalar yer aldı. Serginin açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül , Eşi Neşe Gül Kursiyerler birlikte kestiler.
Seramik kursuna katılan, bayanlara ve minik öğrencilere katılım sertifikası verildi.
Kursiyerler Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e VE Eşi Neşe Gül’e öğrencilerin yaptığı bir seramik hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle