Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Semih Köken | 14 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Kemer Belediyesi Sağlık Çalışanlarını Unutmadı
Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çiçek ve çikolata verdi.
Belediye Başkan Vekili Semih Top, Başkan Yardımcıları Nuray Minta, Kemal Yüksel, Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktor, hemşire, aile hekimi, ebe ve sağlık çalışanlarını ziyaret edip doktorların ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlarken Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün selamlarını ileterek çiçek ve çikolata takdim etti.
Belediye Başkan Vekili Semih Top “Sağlık insan yaşamında hafife alınmayacak kadar hayati bir meseledir. İlçemizde görev yapan doktor, aile hekimi, hemşire, ebe ve sağlık çalışanlarına ziyarette bulunduk. Hayatımızı ellerine teslim ettiğimiz başımızın tacı sağlık çalışanlarımız çok zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyorlar. Bizler sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarını ve yaptıkları kutsal görevi göz önünde bulundurarak hareket etmeyi unutmamalıyız. Ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde haftanın yedi günü yirmi dört saat hizmete hazır olan fedakar doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle