Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi ‘paralel’ iddiasıyla 4 işçinin iş akdini feshetti

Semih Köken | 19 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi ‘paralel’ iddiasıyla 4 işçinin iş akdini feshetti

ANTALYA’nın Kemer İlçe Belediyesi tarafından paralel devlet yapılanmasıyla irtibatlı olduğu iddiasıyla 4 işçinin görevine son verildi.

Kemer Belediye Başkanlığı tarafından paralel devlet yapılanmasıyla irtibatlı olduğu iddia edilen 4 işçi hakkında işlem başlatıldı. Hangi görevlerde çalıştığı açıklanmayan 4 işçinin iş akdi feshedilirken, 657 sayılı kanuna tabi çalışan 2 memur hakkında ise Kemer Kaymakamlığı’na yazılı bilgilendirme yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “İç yazışma ile tüm birim müdürlerimize ve başkan yardımcılarımıza bu tür yasadışı faaliyetler içerisinde olan çalışanların tespit edilmesi ve tarafıma bilgi verilmesi ile ilgili 3 ay önce girişimimizi yapmıştık” dedi.

Yaptıkları uygulamanın ülkesini seven duyarlı idareci, yönetici ve vatandaşın yapması gereken bir hareket olduğunu aktaran Başkan Gül, “Bu anlayışla Kemer Belediye Başkanı olarak sorumluluklarımı yerine getirdiğim kanaatindeyim. Bugün olduğu gibi bundan sonra da bildiğimiz, duyduğumuz bu tür oluşumlar ve destekçilerine müsaade etmeyeceğiz ve gerekli girişimlerde bugün olduğu gibi bulunacağız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle