Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Semih Köken | 02 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

Kemer Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı


Kemer Belediyesi Mart 2017 ayı meclis toplantısı Ömer Halisdemir salonunda Başkan Mustafa Gül Başkanlığında yapıldı.
Bağımsız aday Mustafa Bilici’nin katılmadığı toplantıda, Başkan Mustafa Gül Mart ayı toplantımızda alınan kararlarının öncelikle Kemer’imize ve Belediyemize hayırlı olmasını dilerim. Dedi
Gündemin ikinci maddesinde yer alan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile başlayan meclis toplantısında; Gündemin 3. Maddesinde yer alan Kemer Göynük Mahallesi 249 Ada 02 Parselde belediyeye ait 39/1094 M2 hissenin satın alma talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 4. Maddesinde Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneğinin yer tahsis talebinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesinde yer alan Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi 3083 Sokak 267 ada üzerinde Göynük Atatürk İlkokulu karşısı imar planında çocuk bahçesi olarak geçen parka isim verilmesi konusunun görüşülmesi oy birliği ile “Bedriye Yalçın” isminin verilmesi kabul edildi.
Gündemin 6. Maddesinde Antalya Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan 1/500 ölçekli Nizam İmar Planı değişiklerine göre hazırlanmış olan Kuzdere Mahallesi 2883 parsel ve 296 ada 3 parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişik teklifinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantı tarihi belirlemesinin ardından meclis dağıldı.
Bir sonraki meclis toplantısı 4 Nisan 2017 Salı saat 14.00 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle