Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Kurban Bayramı için önlemlerini alıyor

SEMİH KÖKEN | 07 Ağustos 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi  Kurban Bayramı için önlemlerini alıyor

Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kurban kesim yerli ve satış yerlerini denetledi. 
Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici, zabıta ekiplerimizle kurban kesim yerlerini belirlemesinin ardından, kesim ve satış yerlerini denetledi.

Belediye, Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Veteriner Hekim Fevzi Uzun’un da katıldığı denetimde, kurbanlıkların sağlık raporlarına, hangi bölgeden geldiklerine, kulak küpelerine, satış yerindeki hijyen durumuna bakıldı. Denetimde herhangi olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, denetimler sırasında hayvan sahipleriyle bir süre sohbet ederek, satışların gidişatı hakkında bilgi aldı ve hayvan sahiplerinin herhangi bir ihtiyaçları durumunda belediyemizi arayabileceklerini kaydetti.

Öte yandan belediye Arslanbucak Hizmet Alanı’nda vatandaşlarımızın kurban bayramında kurbanlıklarını kestirebilmesi için kesim yeri oluşturuldu.

Kurban Bayramlarında sık sık yaşanan kurbanlıkların kaçmasının önüne geçilebilmesi için iki kişilik Kurban Yakalama Timi oluşturuldu.

Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Halkımızın Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için gereken tüm önlemleri aldık. Satış yerlerinde düzenli olarak denetimlerimiz devam edecek. Halkımızın rahatça kurbanını kesebilmeleri için Arslanbucak Hizmet Alanında kurban kesim yeri de oluşturduk. Vatandaşlarımız burada dini vecibelerine yerine getirebilir. Şimdiden tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle