Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Kazakistan Turizm Fuarı’na da katılıyor

Semih Köken | 17 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Kazakistan Turizm Fuarı’na da katılıyor

Gül: Sezondan  çok umutluyuz

 

Bu yılki tüm turizm fuarlarına katılan Kemer Belediyesi Kazakistan Uluslararası Turizm Fuarı’nda da yerini alacak. Fuarları en iyi şekilde değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Gül, “Kemerimize 3 milyon turist bekliyoruz” dedi.

Kemer ilçesini turizmde yeniden hak ettiği yere ulaştırmak için ulusal ve uluslararası arenada her türlü mücadeleyi veren Kemer Belediyesi, tüm turizm fuarlarında ilçenin tanıtımını yapıyor.

FUAR ÇIKARMASI

Bu yıl Hollanda, Litvanya, İstanbul, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Berlin, Rusya, Ukrayna, Belarus, Moldova’daki turizm fuarlarında stant açarak ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtan Kemer Belediyesi, Kazakistan Uluslararası Turizm Fuarı’na da katılacak.

KEMER’E 3 MİLYON TURİST

Kazakistan’ın Almatı kentinde 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek fuarla bu yılki fuar takviminin sona ereceğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kazakistan Fuar’ında da ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Bundan sonra yeni turizm sezonuna odaklanacağız. Kemer’in Rus turist hedefini 1,5 milyon, yerli turist hedefini 1 milyon, diğer ülkelerden gelecek turist hedefini ise 500 bin olarak belirledik. Toplamda 3 milyon turisti ilçemizde ağırlayarak geçen yılki krizin yaralarını sarmayı istiyoruz. Yeni turizm sezonunun ilçemize, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle