Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

Semih Köken | 19 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

Turnuvanın şampiyonu Fen İşleri Müdürlüğünü 6-2 yenen Zabıta Müdürlüğü oldu.
Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası futbol turnuvası Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanan final maçı ile sona ererken Turnuvanın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü oldu.
Kemer Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve çalışanların sosyal etkinlikler içerisinde yer alması amacıyla düzenlenen futbol turnuvası dün akşam oynanan 3-4’lük ve Final Maçı ile sona ererken türbinleri dolduran taraftarlar ve ailelerde takımlarını destekleyerek güzel bir atmosfer oluşturdular.
Final maçlarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Nuray Minta ve Semih Top’un yanı sıra birim müdürleri, Kemer Belediye Spor Şampiyon Futbol takımı futbolcuları aileler ve çok sayıda seyirci izledi.


Saat 18.00’de başlayan 3-4 maçında karşılaşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğünü çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta 5-3 yenerek 3’ncü oldu. Final maçında ise karşı karşıya gelen ve maçın hakemliğini yapan Sağlıkçı Mehmet Yılmaz’ın yaptığı karşılaşmada Zabıta Müdürlüğü adeta şov yaparak Fen İşleri Müdürlüğünü 6-2 yenerek turnuvanın Şampiyonu oldu.
Turnuvada en centilmen takım (Yazı İşleri, Sağlık İşleri, Ruhsat ve İşletme Müdürlüklerinden oluşan takım) olurken madalyaları Başkan Yardımcısı Semih Top verdi. Turnuvada en başarılı Kaleci Zabıta Müdürlüğü Kalecisi Emrah Öztürk’ün şiltini Başkan Yardımcısı Semih Top verdi. Turnuvanın Gol kralı ise Zabıta Müdürlüğünden 13 golle Gökhan Yıldız oldu. Yıldız’ın şiltini ise İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Ergen verdi. Turnuvada emeği geçen ve tertip komitesi üyeleri, Elmas Demir, Ayhan Süel, Seyfi Kaya, Hakem Mehmet Yılmaz Aziz Süel ve Berkan Bilal’e Başkan Yardımcıları Nuray Minta ve Semih Top birer buket çiçek takdim etti. Yapılan bu turnuvaya katılan takım temsilcilerine ise plaketlerini Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir takdim etti. Bu turnuvada 2. Fen İşleri Müdürlüğü takımın kupa ve madalyaları Nuray Minta verirken, 3’cü olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kupasını ise Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici verdi.
Şampiyon olan Zabıta Müdürlüğünün kupasını ise Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül verdi. Kupa töreni sonrası bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu turnuvaya katılan takımları seyircileri ve komite üyelerine teşekkür etti. Belediye çalışanlarının sosyal etkinlikler içerisinde yer almasını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Başkan Gül, kaynaşmanın, arkadaşlığın, dostluğun, birlik ve beraberliğinin örneğini bir kez daha sergileyen Kemer belediye personelime, birim müdürlerini ve ailelere teşekkür ederim. Dedi
Ayrıca başkan Gül yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde Bayanlar Futbolda bizde varız diyerek sahaya çıkan ve büyük ses getiren Kemer Belediyesi Bayan Futbol takımlarının bir ilke imza attıklarını dile getirerek inşallah önümüzdeki aylarda kurumlar arası futbolda bayanlar turnuvası da düzenleyeceğiz. Dedi
Törenin ardından takımlara, personel ve ailelere tatlı ikram edilerek birlik ve beraberliği bir kez daha göstermiş oldular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle