Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Semih Köken | 01 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün başkanlığında Göynük Hizmet binasında gerçekleştirildi.
AK Parti Grubunun verdiği 3 adet önerge okunarak gündeme alınması ile ilgili meclisin onayına sunuldu.
Gündemin ikinci maddesi olan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan 2016-2017Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde Belediye araçları ile İlçe dahilinde öğrenci servisinin yapılması halinde ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi sonucunda lise öğrenci servislerinin devam etmesi oy birliği ile kabul edilerek senelik taşıma bedeli olarak 60 TL olarak belirlendi.
Gündemin 4. Maddesinde yer alan 6360 Sayılı Kanun Kapsamında Büyükşehir Belediyesine devredilen Kemer Yeni Mahalledeki Cumhuriyet Meydanının isminin, Kemer belediyesi tarafından “Cumhuriyet ve Demokrasi “ meydanı olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesinde yer alan 5393 Sayılı Belediye Kanunu gereğince her yıl yapılması gereken İhtisas Komisyonu seçimlerinin Meclisteki Siyasi Parti dağılımının değişmesi nedeniyle yeniden yapılan oylama sonucu; Plan ve Bütçe Komisyonuna, Özcan Çeliktaş, Sedat Akan ve Yunus Nergis seçilirken, İMAR KOMİSYONUNA; Ahmet Can, Mustafa Bilici ve Emine Canik seçildi. TURİZM KOMİSYONUNA; Aslı Bayar Ulukapı, Cumali Afşin ve Emine Canik seçildi.
Gündemin 6. Maddesinde yer alan Belediyenin 2017 yılı içerisinde katılacağı yurtdışı Turizm Fuarlarının belirlenmesi ve yurtdışı izni konusunun görüşülmesi oy birliği ile Turizm Komisyonuna sevk edildi.
Gündemin 7. Maddesinde yer D.S.İ. 13.Bölge Müdürlüğünün 2016 yılı Yatırım ve uygulama planında yer alan ” Kemer Sarıören deresi Taşkın Kontrolü I.Kısım” yapım işi ile ilgili D.S.İ. idaresi ile yapılacak her türlü sözleşme ve protokolleri imzalamak üzere Belediye Başkanı Mustafa GÜL’e yetki verilmesi konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantı kararının alınmasından sonra meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 4 Ekim Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle