Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Bölge Tanıtımı İçin Riga’da

Semih Köken | 08 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Bölge Tanıtımı İçin Riga’da

Baltık ülkelerinin en büyük turizm fuarı kabul edilen Balttour Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Letonya’nın başkenti Riga’daki Kipsala Fuar Merkezi’nde başladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Helsinki Kültür ve Turizm Müşavirliği’nin koordine ettiği fuarda Türkiye’de “Türkiye Home” isimli bir stant ile katırken Avrupa’daki tüm fuarla katılan Kemer Belediyesi de bölge tanıtımı için fuarda yerini aldı. Fuara katılımı son derece önemli bulduklarını söyleyen sektör temsilcileri, Riga’daki Balttour Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına ilginin ise daha çok olduğunu söylediler.
Balttour 2016 Letonya-Riga turizm fuarı 05.02.2016 tarihinde kapılarını açtı 3 gün devam edecek. Antalya bölgesi yılda 30.000 Letonya vatandaşı ağırlıyor. Belediye başkanımız Mustafa GÜL adına Letonya fahri konsolosumuz ve Belediye Meclis Üyemiz Nurdan Aslı Bayar Ulukapı Akay tour yönetim kurulu başkanı Ethem Okudur ve Kilit Global Genel müdürü Sezgin Özer ve Kilit Global satış müdürü Ferhan Yılmaz’a ziyaretlerde bulundu ve plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle