Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI YÜZ GÜLDÜRDÜ

Semih Köken | 30 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYESİ BOCCE TAKIMI YÜZ GÜLDÜRDÜ

Mersin’deki karşılaşmalardan 2 altın, 1 bronz madalya ile dönerek Kemer’in gururu olan Kemer Belediyesi Spor Kulubü Bocce takımı sporcuları ve yöneticileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler.

Mersin’de yapılan Okul Sporları Bocce Yıldızlar Akdeniz-Ege Grup Şampiyonası’nda 2 birincilik, bir de üçüncülük alan Kemer Belediye Spor Kulubü Bocce takımının oyuncuları, Kemer Belediyesi Spor Kulubü Başkanı Ömer Bilici, Türkiye Bocce, Bowling Dart Federasyonu İl Temsilcisi Sadettin Karateke ve Kemer Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Erdal Buyruk ile birlikte Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler.
Takım Antrenörü Erdal Buyruk, Başkan Mustafa Gül’ün destekleri sayesinde bu başarıya ulaştıklarını kaydederek, “ Her zaman bize maddi ve manevi destek oluyorsunuz. Oyuncular ve kendi adıma çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Madalyalı sporcuları ve Kemer’de spor yapan tüm gençleri tebrik eden Başkan Gül, “Çocukların ve gençlerin gelişiminde sporun önemi çok büyük. Sporcular kadar çocuklarını spora yönlendiren aileleri de kutluyorum. Çünkü onların desteği çok önemli. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Gül, bocce takımının tüm ihtiyaçlarının karşılanması talimatını da verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle