Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ ANAOKULLARINI YENİLİYOR

Semih Köken | 13 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYESİ ANAOKULLARINI YENİLİYOR

 

İlçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerin bakım ve temizliklerini yapan Kemer Belediyesi okul öncesi eğitime de destek veriyor. İlçedeki 2 anaokulunda belediye ekipleri tarafından bakım ve tadilat çalışması yapılıyor.

Kemer Belediyesi ilçedeki eğitime olduğu kadar okul öncesi eğitime de katkı sunuyor. İlçe genelindeki ilkokul, ortaokul, liselerin temizlik, bakım, tadilat, peyzaj gibi çalışmalarını yapan belediye ekipleri, anaokullarında da yenileme çalışması yapıyor.
TÜM EKSİKLERİ GİDERİLDİ
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzdere Gülçin Ersoy Anaokulu’nda 1 depo ve 2 adet tuvaletin bütün inşaat işlerini üstlendi. Anaokulunun boya sıva ve marangoz işlerini de gerçekleştiren Kemer Belediyesi ekipleri, okulu yeni eğitim yılına hazır hale getirdi. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Arslanbucak Anaokulu’nun bahçesinde çiçeklendirme ve çimlendirme çalışması yaptı. Oyun grupları okulun arka bahçesine alınarak ferah ve güvenli bir ortam sağlandı.

MİNİKLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Kuzdere Gülçin Ersoy Anaokulu ve Arslanbucak Anaokulu’nda yapılan çalışmaların tamamlanarak miniklerin daha güvenli ve eğlenceli bir ortamda eğitim almasının sağlandığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Okul öncesi eğitim çocukların eğitim hayatına doğru hazırlanması açısından çok önemli. İlçemizdeki tüm anaokullarının eksiklerini saptayıp gereken çalışmaları yapıyoruz. Yeni eğitim yılının öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle