Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ 2. 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Semih Köken | 18 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYESİ 2. 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

BAŞKAN GÜL’DEN BAYRAM HEDİYESİ

Kemer İlçe Stadı’nda düzenlenecek olan Kemer Belediyesi İkinci 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar, birbirinden renkli oyun gruplarında gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak. Başkan Gül, “Şenliğe tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi

Sosyal belediyecilikte önemli bir marka olan Kemer Belediyesi, ilçedeki çocuklara bayram hediyesi veriyor. Kemer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirilecek.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEKLER

23 Nisan Pazar günü saat 10.00-18.00 arasında Kemer İlçe Stadı-Kazım Gül Spor Tesisleri’ne kurulacak top havuzu, basket, futbol, rodeo gibi 20 oyun grubu ile çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı bulacak. Yüz boyama, yarışmalar, palyaço ve tahta bacak gösterisi, uçurtma şenliği gibi etkinliklerin gerçekleştireceği şenlikte çocuklara ücretsiz olarak dondurma ve pamuk şekeri de dağıtılacak.

GÜL’DEN ŞENLİĞE DAVET

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde dünyada çocuk bayramı kutlanan tek ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Biz de çocuk şenliği düzenleyen ender belediyelerden biriyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu büyük şenlikte çocuklarımız hem spor yapacak, hem de gönüllerince eğlenecek. İlçedeki tüm çocuklarımızı şenliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle