Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Sporun Gözü Yükseklerde

Semih Köken | 10 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Sporun Gözü Yükseklerde

Bu sezon Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele etme hakkını kazanan geçtiğimiz yılın namağlup şampiyonu Kemer temsilcisi Kemer Belediye Spor yeni futbol sezonunu açtı.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen takıma takviye yapan Mavi-Yeşiller 2016-2017 sezonunda, Süper Amatör Küme, U-19 Birinci Lig, U-16, U-12 ve Bayan Futbol Takımı 3. Lig olmak üzere 5 kategoride mücadele edecek.
Kulüp Başkanı Ömer Bilici, gecen sezonki başarıdan sonra Süper Amatör Kümede üst sıraları oynayan bir takım yaptıklarını belirterek “Bu doğrultuda teknik direktör UEFA A Diplomalı Vedat Çetinkaya ve altyapımız için geçtiğimiz yılın U-19 da namağlup takımı şampiyon yapan Yüksel Üst hocayla da yolumuza devam ediyoruz. Takımdaki başarıdan dolayı 4-5 futbolcumuz diğer liglere transfer oldu. Biz bunların yerine yeni arkadaşları transfer ederek iddialı bir takım yapmış durumdayız. Bizi her zaman destekleyen kulübümüzün onursal başkanı ve Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül ve yönetim kurulumuzun hedefi daima bir üst lig olarak belirledi. Yeni sezonun tüm takımlara başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Takımın Teknik direktörü Vedat Çetinkaya ise yaptığı açıklamada; “Yeni bir sezon, yeni bir başlangıç ve yeni bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu Süper Amatör Kümede en üste mücadele etmek. Netice olarak yönetimimiz bize çok destek oluyorlar. Yapılan bu desteği boşa çıkarmayacağız. Sıkı bir çalışma sonucunda ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Kemer Belediye Spor içinde güzel günlerin uzak olmadığını düşünüyorum ve tüm takımlara başarılar dilerim” Dedi
YENİ TRANSFERLER: Şahin Kara (Kemer 2003) Ali Baştürk ve İlkay Sezer Yılmaz (Kepez) İzzet Şenyürek (Sapanca) Doğuş İncebacak (Orman) Spor.
ŞAMPİYON TAKIMDA KALANLAR: Kaleciler, Uğur Kahraman ve Yusuf Tosun, Semih Güneş, Doğancan Olukçu, Sercan Çeliker, Yasin Yunus Verdi, Ahmet Demir, Gökhan Gökçül, Mevlüt Avan, Mazlum Şaşan, Serdar Özdemir, Batuhan Çalkan ve Kemal Aksoy

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle