Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Play-Of’u Garantiledi 1-1

SEMİH KÖKEN | 16 Ocak 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Play-Of’u Garantiledi 1-1

Antalya Süper Amatör Küme 1. Grupta Play-Of mücadelesi veren Kemer Belediye Spor kendi evinde Play-Of’a katılmak için mücadele eden lig üçüncüsü Beymelek Belediye Sporu ağırladı.
Türbinleri dolduran yüzlerce seyirci takımlarını desteklerken zaman zaman her iki takım seyircisi arasında gergin dakikalar yaşandı. Emniyet güçleri yerinde müdahale ederek taraftarları sakinleştirdi.
Maçın 22. Dakikasında konuk ekip Mehmet Kaya’nın golü ile 1-0 öne geçerken sahanın yıldızı Yasin Yunus yaklaşık 30 metreden 30. Dakikada yerden sert ve düzgün vuruşu ile Kemer Belediye Spor eşitliği sağladı. 1-1
Maçtan sonra her iki takım futbolcuları birbirlerini tebrik ederek sahadan dostça ayrılırken Play-Of için birbirlerine başarılar dilediler.
YER: Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri)
HAKEMLER: Gökhan Candan****, Fatih Çeltikçi****, Çağrı Yarar****
KEMER BELEDİYE SPOR: Berkay****, Mustafa Çaksu****, Tayfun*** (Dakika 75 İzzet***), Semih*****, Sercan*****, Olcay****, Yasin Yunus*****, Doğancan*****, Ahmet*****, Muhammed*****, Serkan Kamalak***
DEMRE BELEDİYE: Uğur****, Abdullah***, Özgür*****, Halit***, Murat****, Emre*** (Dakika 82 Melih**) Tolga***, İbrahim****, (Dakika 89 Caner*) Ege Alkan****, Abdurrahman***, Mehmet Kaya**** (Dakika 61 Umut**)
GOLLER: Dakika 22 Mehmet Kaya (Beymelek) Dakika 30 (Yasin Yunus, Kemer Belediye)
SARI KARTLAR: Yasin(Kemer Belediye) İbrahim, Ege ve Abdurrahman (Beymelek)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle