Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYE MECLİSİNDE İLK GÜNDE OLAY ÇIKTI

SEMİH KÖKEN | 11 Nisan 2014 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+


blccc

 

30 Mart Yerel seçimlerini ardından bu gün yapılan ilk Belediye Meclis toplantısında yine olay çıktı.

MHP nin muhterem abisi  Mustafa  Bilici toplantı başında Başkan Mustafa Gül den söz istemesiyle başlayan gerginlik  komisyonlara üye seçimine kadar devam etti.İmar komisyonunda Mustafa Gül  Bilici haricinde iki isimi önerince  Mustafa Bilici buna itiraz etti.

İtirazı duyan Kemer Belediye Başkanı Mustafa  Gül sert bir tavırla “  BİZ BÖYLE UYGUN GÖRDÜK” demesiyle olayın fitili ateşlendi.

Daha sonra yapılan bir çok oylamada MHP nin Kemer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bilici  hep elini red diyerek kaldırarak ortamın gerilmesine neden oldu.

Meclis sonunda  dilek ve temennilerde de söz alamayan  Mustafa Bilici Toplantı bittikten sonra  bir açıklama yaparak olayı kınadı ve şöyle devam etti.

“Öncelilikle bu meclisin kemere hayırlı olmasını  dilerim.Ancak toplantı başında Başkan dan söz istedim.Ama vermedi.Yerseydi kemer için ilk meclis de güzel dileklerde bulunacaktım .Ama olmadı sali günü Mhp grubu olarak  Kemer Belediyesinde toplandık ve komisyonlara isim belirledik.  Şahsım imar komisyona  girmem konusunda  evraka tutanak halında yazıldı.Ancak  bu gün olayda ŞOK  oldum.sayın Başkan tarafından işe başlamadan

muhalefete  itilidim.Kendilerine ve meclis üyelerine  başarılar dilerim”

Sonra telefonla ulaştığımız Mhp li Meclis Üyesi Mustafa Bilici “ Şahsımın   muhalefete itilmemi  kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Ben eğilmem ki  Muhalefette olsam iktidarda da olsam  Doğruya doğru yanlışa yanlış derim .İmara getirmemek için  elinden geleni yaptılar ama korktular Ben değil bunun kararını kamuoyu değerlendirecektir” dedi.

Ayrıntılar yarın….

https://www.facebook.com/photo.php?v=499210816871468

http://www.izlesene.com/video/kemer-belediye-meclisinde-ilk-gunde-olay-cikti/7316520

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle