Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Başkanı Gül: Ev teklifini kabul edip etmemek onların seçimi

Semih Köken | 02 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Gül: Ev teklifini kabul edip etmemek onların seçimi

ANTALYA’nın Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, ev vermeyi teklif ettikleri Rus pilotun ailesinin teklifi reddettiği haberlerine, “Kabul etmek de etmemek de onların seçimi” karşılığını verdi.

Rusya ile ilişkilerin düzelmesi yolunda atılan adımların ardından, düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer’de ev verme teklifini gündeme getiren ve bu teklif sonrası partisi MHP tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Rus pilotun ailesinin ev teklifini reddettiği haberleri üzerine açıklama yaptı.

“AİLENİN KABUL ETMESİ ÖNEMLİYDİ”

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Alexander Tolstopyatenko’yu ziyaretinde bölgedeki otelciler ve esnafın ev verme düşüncesini ifade edip, dilekçelerini teslim ettiklerini hatırlatan Başkan Gül, “Aile zaten bunu kabul ederse yapacağız dedik. Ne zorla biz onlara verebiliriz, ne de onlar bizden zorla alabilir. Bu bizim düşüncemizdi. Bir dost ülke ile Türkiye işbirliğinde tekrar bir araya gelmenin mutluluğuna yönelik düşünülen bir olaydı. Ama dilekçemizde de yazdığımız gibi bizim için ailenin kabul etmesi önemliydi” dedi.

“OLUMLU BİR ŞEY OLURSA EVİ ALIP TESLİM EDECEĞİZ”

Tekliflerini Başkonsolos Tolstopyatenko’ya ilettiklerini kaydeden Başkan Gül, şöyle dedi:

“Konsolos bey aile ve devlet ile görüşüp, daha sonra ailenin kabul edip etmediğini bize bildirecek. Kabul etmek de etmemek de onların seçimi. Kemer’deki tüm yatırımcılar, taksicilerden dolmuşçusuna kadar bu ince düşüncesinden dolayı halkımızı kutluyorum. Onların bu güzel düşüncelerini, duygularını belediye başkanı olarak ön plana çıkıp, temsil ettik. Oradan gelecek habere göre olumlu bir şey olursa hemen evi alıp kendilerine teslim edeceğiz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle