Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Antrenmanda Hırs Küpü

Semih Köken | 14 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Antrenmanda Hırs Küpü

Antalya Süper Amatör Lig 1.grup şampiyonluk mücadelesi veren Kemer Belediye Spor hafta sonu sahasında oynayacağı Korkuteli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenör Vedat Çetinkaya yönetiminde Grand Haber Otel Sahasında yapılan antrenmana toplam 24 oyuncu katıldı.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman çift kale maçla devam etti ve iyi mücadele eden her iki takım da güzel gollerle ve olumlu tek paslarla teknik heyeti memnun etti.
Kemer Belediye Spor Kulüp başkanı Ömer Bilici ve yönetim kurulu da antrenmanı takip etti.
Kemer Belediye Spor sezonun ilk haftası Bay geçerek ikinci haftası zorlu Kınık Spor deplasmanında 3-3 berabere kaldı. Maçın üçüncü haftasında Tekirova Dr. Fehmi Öncel stadında Demre Belediye Spora 2-3 mağlup oldu. Antalya deplasmanında Lara Sporu 1-0 yenerek puan cetvelinde 3. Sırada yerini aldı.
Bu hafta sonu Pazar günü Korkuteli Belediye Sporu ağırlayacak olan Kemer Belediye Spor maçında da iyi futbol ve 3 puanla bu hatayı bitirmek istiyor.
Maç ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Bu hafta sonu Pazar Günü ligin güçlü ekiplerinden Korkuteli Belediye Spor ile karışılacaklarını mutlak bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarını takım olarak iyi çalıştıklarını vurgulayarak, bakımı yeni yapılan Kemer İlçe Stadına tüm taraftarları davet ettiğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle