Hoşgeldiniz  

Kemer Adana’da tanıtıldı

SEMİH KÖKEN | 14 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Adana’da tanıtıldı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemerli turizmciler, Kemer tanıtım turu kapsamında Gaziantep ve Hatay’dan sonra Adana’yı ziyaret ettiler. Başkan Gül, seyahat acenteleriyle yapılan görüşmelerin çok verimli geçtiğini bildirdi.

Kemer Belediyesi, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin(KETOB) ortak organizasyonuyla başlatılan Kemer tanıtım turunun üçüncü durağı Adana oldu.

20 FİRMAYA ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcısı Tayyar Gül, turizmciler Ali Osman İlhan ve Ahmet Sarıkaya’dan heyet, Adana’da tanıtım çalışması yaptı.  Kentteki 20 seyahat acentesini ziyaret eden Başkan Gül ve beraberindeki turizmciler, Kemer’deki turizm destinasyonlarını anlattılar. Başkan Gül, acente yetkililerine birer Kemer tablosu ve ilçeye tanıtıcı çeşitli materyaller hediye etti. Adanalı turizmciler ise Kemer’in Türk turizminde önemli bir yeri olduğunu belirterek, tatil paketleri arasında mutlaka Kemer’e yer vereceklerini vurguladılar.

ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR

Kemer’in yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistlerin de ilgi odağı olduğunu vurgulayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Geçtiğimiz yılarda yaptığımız tanıtım gezilerinin iç turizme çok olumlu katkılarını gördük. Bu yıl da Gaziantep, Hatay ve Adana’da ziyaretler gerçekleştirdik. Adanalı turizmciler ve Adanalılar bizi çok sıcak karşıladı konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Adanalıları Kemer’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyarız” şeklinde konuştu.

SIRADA KARADENİZ VAR

Kemer tanıtım turlarının önümüzdeki günlerde devam edeceğini kaydeden Başkan, Gül, “Bundan sonraki duraklarımız Rize, Samsun ve Trabzon olacak. Karadeniz illerimizde de Kemer’in zengin turizm seçeneklerini anlatacağız. Kemer tanıtım turumuzda toplam 5,500 kilometre yol gitmiş olacağız. Bu gezilerin ilçemizin tanıtımına ve turizmine çok yararlı olacağına inanıyoruz. Aynı kentleri sezon sonunda tekrar ziyaret ederek yetkililere katkıları için teşekkür edeceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle