Hoşgeldiniz  

Kemer 6 ilde tanıtılacak

SEMİH KÖKEN | 12 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer 6 ilde tanıtılacak

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler ve ilçedeki turizmciler 6 kentte çeşitli ziyaretler yaparak Kemer’i tanıtacaklar. Başkan Gül, “İlçemizdeki iç turizmi canlandırmak için 5.500 kilometre yol yapacağız” dedi.

 Kemer Belediyesi ilçe turizmini canlandırmak için uluslararası fuarlarda yaptığı çalışmaların yanı sıra iç pazarda da tanıtım atağına geçti. Kemer Belediye Başkanı ve KETVAV (Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı) Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Şener Gürler ile Kemerli turizmcilerden oluşan heyetin 6 ilde gerçekleştireceği tanıtım turu başladı.

 

KEMER YÜKSELEN DEĞER

İç pazardaki tanıtım çalışmaları kapsamında 5 bin 500 kilometre yol gideceklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Türkiye turumuzun ilk etabında Gaziantep, Hatay ve Adana’ya gidiyoruz. Kemer özellikle son 2 yılda iç pazarın yükselen değeri haline geldi. Pazar payımızı daha da yükseltmek için gittiğimiz kentlerdeki seyahat acentelerini ziyaret edeceğiz” dedi.

 KARADENİZ ÇIKARMASI

Türkiye turunun ikinci etabında ise Rize, Samsun ve Trabzon’u ziyaret edeceklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “2016 yılında yaptığımız il gezilerimiz sayesinde önemli bir yerli turist artışı sağlamıştık. Bu yıl da gezilerin çok verimli geçeceğine inanıyoruz. Aynı kentleri sezon sonunda tekrar ziyaret ederek yetkililere katkıları için teşekkür edeceğiz” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle