Hoşgeldiniz  

KEMER 19 MAYISI COŞKUYLA KUTLADI

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER 19 MAYISI COŞKUYLA KUTLADI

Bugün 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramımızın 101. Ci yılı Kemerde coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Kemer Cumhuriyet Meydanında yapılan  törende Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç Atürk heykeline çelenk koyarken Kemer Belediyesinden hiç bir yetkilinin olmaması dikkat çekti. İdare müdürleri ve ilçemizde bulunan Ak Parti ve MHP nin  ilçe başkanlarının katıldığı törende sosyal mesafeye uyulduğu görüldü.

Akşam saatlerinde Kemer Ralli alanında başlayan ve  Kemer organizasyon ,   Mihrican Demirtaş Honamlı     tarafından organize  edilen fener alayı büyük ilgi gördü. Yaklaşık 200 araçlık konvoy uzun zamandır sessizliğe bürünen Kemeri yerinden oynatmaya yetti de arttı bile. Kemer merkezden hareket eden konvoyun başında   DJ Mehmet Çınar performansı ile insanları marşlarla coşturdu.

https://www.facebook.com/594318913/videos/10158451058273914/?t=4

 

 

Menendi Demirtaş Sertbaş paylaştı: 19 Mayıs 2020 Salı

Kemer  Atatürk bulvarında artan kalabalık Aslanbucak mahallesinde zirve yaptı. Evlerinin balkonlarından bu coşkuya katılan Kemerliler Ellerinde bayraklarla bu güzel anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektiler. Emniyet güçlerinde motorize olarak katıldığı kortej Aslanbucak tan sonra Kuzdere ye de giderek  yaşanan coşkuyu oraya da taşıdı.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Natia Gatenadze paylaştı: 19 Mayıs 2020 Salı

 

.Çok  başarılı bir  organizasyona imza atan Kemer Organizasyon işletmecisi  Mihrican Demirtaş Honamlı yı  Ayışığı gazetesi olarak tebrik ederken görüşlerini aldığımız Mihrican hanım “Öncelikle kemer organizasyon olarak hazırladığım bu korteje katılım sağlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim sosyal mesafeyi koruyup çok güzel bir konvoy oluşturdukları İçin. Sonra bizi balkonlarda bayrakları ile bekleyip alkışları ile eşlik eden siz değerli kemer halkına önünde saygıyla eğiliyorum. Kortejde bize eşlik eden emniyet mensubu polislerimize ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabiki kaymakamımıza ilçe sağlık müdürlüğümüz, emniyetimiz jandarmamız ve belediyemize de minnetlerimi sunuyorum. Antalya’dan 1 telefonumla gelen Akdeniz’in en büyük DJ Mehmet Çınar Müziklerine sağlık. Birde bu korteji hazırlamamda en büyük desteği olan öncelikle eşim Serdar Honamlı sonrasında gizli kahramanlarımız var Mehmet dal, Bülent Demirbilek, mask animasyon Hakan Taylan , Ceren avonos ince, Hatice kara,ipek Şevik , menendi sertbaş, Begüm Gül Yaman, Zübeyde yıldırım. Sizlere de ne kadar teşekkür etsem azdır. . Daha nice bayramlar kutlayacağız inşallah. Sağlıklı günler diliyorum hepinize.” dilerek konuştu.

 

 

 

Halkın büyük beğenisi ni kazanan bu tip organizasyonların artarak çoğalmasını isteyen vatandaşlar  Pandemi sürecinde evlerde hapsolduklarını bu günlerde bize heyecan veren bu organizasyonları yapanlara teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle