Hoşgeldiniz  

Kaymakam Hüseyin Karameşe göreve başladı

SEMİH KÖKEN | 11 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kaymakam Hüseyin Karameşe göreve başladı

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Semih Köken in ziyaretinde konuşan Karameşe Halkın içinde dolaşarak Kemerlilerin büyük beğenisi  toplamaya devam ediyor.

Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı’ndan Kemer Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Hüseyin Karameşe göreve başladı. Karameşe, “Ben Kemer’e gelmekle kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bu Kemer içinde öyle olur ve öyle kalır ve birlikte burada güzel ve hayırlı çalışmalar içerisinde bulunuruz” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Semih Köken in ziyaretinde konuşan Karameşe Halkın içinde dolaşarak Kemerlilerin büyük beğenisi  toplamaya devam ediyor.

Kemer Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ın görevden alınmasının ardından Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı’ndan Kemer Kaymakamlığı’na atanan Hüseyin Karameşe göreve başladı. Makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Karameşe, “Hem bize hem de Kemer’e hayırlı olsun. Umarım hayırlı ve güzel çalışmalar yapma şansımız olur” dedi.

Kemer’deki çalışmaları vatandaşlarla birlikte yapacaklarının altını çizen Kaymakam Karameşe, “Kemer önemli ve marka bir isim. Kemer’i çok tanıdığımı söyleyemem. Hızlı bir tanıma sürecine girmeye başladım. Her zaman Kemer’deki sorunlara adaptasyon sağlayıp ne katkı sağlayabiliriz, hayatın aksaklıklarını nasıl çözebiliriz, insanların hayatını nasıl kolaylaştırabiliriz nasıl hizmet verebiliriz yaklaşımı içerisinde olacağım. Kemer’de ilk akla gelen turizm. Bu konuda benim öğrenmem gereken birçok şey olduğunu düşünüyorum. Benimde katabileceğim bir şeyler varsa çok mutlu olurum. Ama sizin aracınızla Kemerli hemşehrilerime şunu söyleyebilirim ki; bizim kapımız açık. Ben diyaloğu seven biriyim. Vatandaşlarımızın kaymakamlıkla veya idare ile bir sıkıntıları istekleri varsa bunun için her zaman kaymakamlığımıza gelip söyleyebilirler. Bende esnafları halkı birinci elden ziyaret etmeyi seviyorum. Birinci ağızdan dinlemeyi severim ve bunun içinde çalışmalara başladım. İnsanlarımızı tanımaya çalışacağım. Buradaki temel amacımız, varlık nedenimiz hizmet etmek, hayatı kolaylaştırmak, kamu hizmetleri yapmak ve kamu hizmetlerini koordine etmek. Kemer’deki ilgili kurumlarla beraber bunu karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde yapmaya çalışacağız. Ben Kemer’e gelmekle kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah bu Kemer içinde öyle olur ve öyle kalır ve birlikte burada güzel ve hayırlı çalışmalar içerisinde bulunuruz.”

HÜSEYİN KARAMEŞE KİMDİR?

Hüseyin Karameşe, 1974 yılında Malatya-Arapgir ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir’de tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Öğrencilik yıllarında Siyasal Araştırmalar adlı dergiyi kurdu ve editörlük yaptı. Bir süre özel sektörde çalıştı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programını tamamladı.

Kaymakamlık mesleğine 1997 yılında başladı. 9 ay boyunca İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı. Milli Güvenlik Genel Sekreterliği’nde 2 ay boyunca kamu diplomasisi kursuna katıldı. Sırasıyla Ordu Kabataş, Erzurum Şenkaya, Elazığ Baskil, Ankara Haymana, Bursa İznik, Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde Kaymakamlık görevinde bulundu. Manisa Vali Yardımcılığı ve Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra Kemer Kaymakamlığı’na atanan Karameşe, evli ve bir kız çocuğu sahibidir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle