Hoşgeldiniz  

KAYMAKAM DEVREYE GİRDİ G MARİNA İNDİRİM YAPTI

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2020 | Gündem A- A+

KAYMAKAM DEVREYE GİRDİ G MARİNA İNDİRİM YAPTI

G-Marina’dan korona desteği

 Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ın girişimleriyle  G Marina , koronavirüs (Covid-19) nedeniyle marinada konaklayan ticari yatların yıllık bağlama ücretlerinde indirime giderek yatçılara destek oldu. G-Marina Kemer Müdürü Levent Tokaç, sözleşmesi 2020 yılı içinde yenilenecek olan IMEAK DTO Antalya Şube Başkanlığı’na kayıtlı ticari yatlar için yüzde 40 ile yüzde 30 indirim yapacaklarını söyledi.

TEKNECİLERDEN TEŞEKKÜR

Kemer marinada bağlı yatların yıllık ücretlerinde Kaymakamımız Sayın Murtaza Dayanç ın büyük girişimleeri sonuçunda böyle bir indirim aldık Kaymakam beye teşekkür ederiz dediler.

G-Marina’dan korona desteği

 

G-Marina Kemer, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle marinada konaklayan ticari yatlara destek olmak amacıyla yıllık bağlama ücretlerinde indirime gitti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan G-Marina Kemer Müdürü Levent Tokaç, “IMEAK DTO Antalya Şube Başkanlığı, işletmemizde uzun yıllardır konaklayan ve odaya kayıtlı ticari yatçılarımızın yaşanan Covid-19 pandemisi nedeniyle, ticari faaliyetlerindeki sıkıntıları, kaygıları ve beklentilerini dile getirerek bu konuda İşletmemizden destek istedi. Biz de G-Marina Kemer yönetimi olarak, dünya genelinde pandemi haline gelen ve sağlığın yanı sıra sosyo ekonomik hayatı ciddi anlamda tehdit eden bu dönemde, marinamızda bağlı bulunan ve odaya kayıtlı ticari yatlar için yönetim kurulumuzca alınan kararlar doğrultusunda, 2020 yılı için ticari yatçılarımıza destek olma kararı aldık” dedi.

BAĞLAMA ÜCRETLERİNDE YÜZDE 40 İNDİRİM

Marinada konaklayan ve sözleşmesi 2020 yılı içinde yenilenecek olan IMEAK DTO Antalya Şube Başkanlığı’na kayıtlı ticari yatlar için yıllık bağlama bedelini peşin ödeyecek ticari yatlar için yüzde 40 indirim, peşin ödeyemeyecek yatçılar için, yıllık bağlama bedeline yüzde 30 indirim uygulanacağını belirten Tokaç, “Peşin ödeyemeyecek yatçılar için indirim sonrası bağlama bedeli 1/4 peşin ödenerek sözleşmesi yenilenecek, kalan bakiye 3 taksit olarak yıl sonuna taksitlendirilecek. İndirimden faydalanacak ticari yatlar mutlaka İMEAK DTO Antalya Şube Başkanlığı’ndan üye belgesini getirmesi gerekiyor. Bu bağlamda G-Marina Kemer olarak 2020 yılında bütün denizcilerimize sağlıklı, bol kazançlı güzel bir deniz sezonu diliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle