Hoşgeldiniz  

Kavgadan kart dolandırıcılığı çıktı

Semih Köken | 25 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kavgadan kart dolandırıcılığı çıktı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde polisin müdahale ettiği kavganın arkasından kredi kartı dolandırıcılığı çıktı. Başkalarının kredi kartı bilgilerini kopyalayıp sattığı iddia edilen 3 şüpheli adli kontrolle bırakıldı.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE POLISIN MUDAHALE ETTIGI KAVGANIN ARKASINDAN KREDI KARTI DOLANDIRICILIGI CIKTI. BASKALARININ KREDI KARTI BILGILERINI KOPYALAYIP SATTIGI IDDIA EDILEN 3 SUPHELI ADLI KONTROLLE BIRAKILDI.(FOTO:KEMER-DHA)

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cumartesi saat 17.00 sıralarında Yeni Mahalle Şehit Polis Cemal Ilgaz Caddesi’ndeki bir büfede kavga olduğu ihbarı üzerine bölgeye gitti. M.D.(39), Ö.H.(38) ve U.H.(36) arasındaki tartışmayı durduran polis 3 şüphelinin ifadesini aldı.

 

M.D., Ö.H.’nin işyerinde post cihazı üzerinde kredi kartı kopyalaması yaptığı ve kopyaladığı kart bilgilerini sattığını, kendisini de bu suça ortak ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine çalışma başlatan polis şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada dolandırıcılık olayına ilişkin materyaller, para ve dokümanlarla birlikte ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirdi.

 

3 şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle bırakıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle