Hoşgeldiniz  

Kaş’ta uluslararası dalış şampiyonası

Semih Köken | 13 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kaş’ta uluslararası dalış şampiyonası

BİRİNCİ Outdoor Avrupa Kaş Başka Açık Dünya Serbest Dalış Şampiyonası, 2- 7 Ekim’de Kaş’ta gerçekleştirilecek.

Dünya Sualtı Federasyonu (CMAS) ile Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Birinci Outdoor Avrupa Kaş Başka Açık Dünya Serbest Dalış Şampiyonası, 2- 7 Ekim tarihleri arasında Antalya’nın Kaş İlçesi’nde yapılacak. Şampiyonada sporcular mono palet, sabit ağırlık paletsiz, sabit ağırlık çift palet ve küp apnea olmak üzere dört dalda yarışacak.

Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen şampiyonaya aralarında Türkiye, İngiltere, Rusya, İtalya, Brezilya, Şili, Ukrayna, Avusturya, Lübnan, Danimarka, Yunanistan, Hırvatistan, Fransa, İspanya, Fas, Slovenya ve Slovakya gibi serbest dalışta marka olan sporcular yetiştiren 20 ülke katılacak. Şampiyona 2 Ekim günü basın toplantısı, kortej yürüyüşü, açılış töreni ve folklor gösterileriyle başlayacak. 3 Ekim günü Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri açığındaki koyda CW mono palet yarışları yapılacak. Aynı gün kadınlarda ve erkeklerde dereceye giren sporcular için Kaş Cumhuriyet Alanı’nda ödül töreni düzenlenecek.

4 Ekim günü aynı yerde CNF sabit ağırlık paletsiz yarışları ve ödül töreni yapılacak. 5 Ekim günü sporcular dinlenecek ve antrenman yapacak. 6 Ekim günü yine aynı yerde CWBF sabit ağırlık çift palet yarışları ve ödül töreni yapılacak. Şampiyona 7 Ekim günü Küçük Çakıl Koyu’nda yapılacak olan küp apnea yarışları, ödül töreni ve gala ile sona erecek.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özer, “Kaş’ta yapılacak şampiyona, sualtı sporları dünyasını buluşturacak. Dünyanın sualtı dalış sporunda en başarılı ülkeleri ve en başarılı, dünya rekortmeni sporcuları bu şampiyonaya katılacak. Bu şampiyonaya 20 ülkenin katılması, ülkemizin ve dalış sporunda marka olmuş Kaş İlçesi’nin tanıtımı ve ülkemizin imajı açısından çok önemli. Dünyanın en önemli sporcuları daha şimdiden antrenmanlarını yapmak üzere Kaş’a gelmeye başladı” dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kaş – KAŞ

Foto 1 indir

BIRINCI OUTDOOR AVRUPA KAS BASKA ACIK DUNYA SERBEST DALIS SAMPIYONASI, 2- 7 EKIM'DE KAS'TA GERCEKLESTIRILECEK.(FOTO:KAS-DHA)
indir

Foto 2 indir

BIRINCI OUTDOOR AVRUPA KAS BASKA ACIK DUNYA SERBEST DALIS SAMPIYONASI, 2- 7 EKIM'DE KAS'TA GERCEKLESTIRILECEK.(FOTO:KAS-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle