Hoşgeldiniz  

KARDEŞ KENTTEN KEMER’E TEŞEKKÜR

Semih Köken | 22 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KARDEŞ KENTTEN KEMER’E TEŞEKKÜR

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

LAPTA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kemer Belediyesi tarafından yaptırılıp kardeş kenti Lapta Belediyesi’ne hediye edilen Atatürk Heykeli’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı. OHAL kapsamında konulan yurtdışı yasağı nedeniyle törene katılamayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yerine eşi Neşe Gül açılışta yer aldı. Neşe Gül, “ Eşim buraya gelemedi ama gönlü sizinle” dedi.

Lapta Belediyesi’nin Karşıyaka köyünde , Karşıyaka Atatürk Parkı’nın açılışı ile birlikte Kemer Belediyesi tarafından yaptırılıp Lapta Belediyesi’ne hediye edilen Atatürk heykelinin açılışı da yapıldı.

BAŞKAN GÜL’E OHAL ENGELİ
Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen törene KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner ve bazı milletvekilleri eşlik etti. Açılışa onur konuğu olarak davet edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise olağanüstü hal kapsamında belediye başkanlarına konulan yurtdışına çıkış yasağı nedeniyle törende yer alamadı. Açılışta Başkan Gül’ü eşi Neşe Gül ve CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur temsil etti.

LAPTA’DA BURUK MUTLULUK
Törende bir konuşma yapan Neşe Gül, Başkan Gül’ün törene katılamadığı için çok üzgün ancak Büyük Önder Atatürk’ün heykelini Lapta’ya kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Eşi Mustafa Gül’ün bu törene çok katılmak istediğini kaydeden Neşe Gül, “ Eşim 21 Haziran gününü adeta iple çekiyordu. Ancak OHAL nedeniyle aramızda olamadı. Size şu mesajı gönderdi: Orada olmayı bugün sizlerle buluşmayı çok istedim. Ne yazık ki olmadı. Açılışını yaptığınız park, üzerine Büyük Önder Atatürk’ün gölgesi düşünce çok daha güzel ve görkemli olacak. Hepimize hayırlı olsun. Yurtdışına çıkış yasağı kalkar kalkmaz ilk ziyaretimi Lapta’ya yapacağım ve sevgili başkanım birlikte anıtın olduğu parkı gezeceğim” şeklinde konuştu. Konuşmasında ayrıca Atatürk’ün sanata ve heykeltıraşlığa çok önem veren örnek bir lider olduğunu vurgulayan Neşe Gül, “ Her fırsata, her adımda seni ve ilkelerini takip ederek son nefesimize kadar yolunda gitmeye devam edeceğiz. Yeri doldurulamaz bir lider ve atamız olduğun için senin heykellerini her yere dikerek seni anmaya ve fikirlerini yaşatmaya söz veriyoruz” dedi.

BAŞKAN NAMSOY’DAN TEŞEKKÜR
Açılış töreninde konuşan Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ise park alanında yer alan Atatürk heykelinin kardeş şehir olan Kemer Belediyesi tarafından hediye edildiğini anlattı ve Başkan Mustafa Gül’e de teşekkürlerini sundu. KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün de, “Hizmet bir sevda işidir özellikle ülke insanına hizmet sevgi ister ,yürek ister. Bayrağa ülkeye sevdalı olmak hizmetin ilk adımıdır” dedi.

KEMER LAPTA KARDEŞLİĞİ
Etkinlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı da okundu. Konuşmalardan sonra Başkan Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ve KKTC protokolü Atatürk heykelinin açılışını yaptı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, bulut ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, bitki, çiçek ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle