Hoşgeldiniz  

Karatede büyük başarı

Semih Köken | 16 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Karatede büyük başarı

Balkan Şampiyonası’nda 3 altın ve 2 bronz madalya alarak büyük başarılı elde eden Kemer Karate Takımı’nın milli sporcuları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Başkan Gül, sporculara yeni bir çalışma alanı sağlama sözü verdi.

İstanbul’da düzenlenen 22’inci Balkan Karate Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışan Kemer Karate Takımı’nın milli sporcuları, 3 altın 2 bronz madalya alarak Türkiye’ye bugüne kadarki en yüksek başarılı kazandırdılar. 11 ülkenin en iyi 4 sporcusunun mücadele ettiği şampiyonada; Müşerref Özdemir, Şevval Feyza Tabak ve Mürabi Sürmanidze Balkan Şampiyonu olurken Gelodi Sürmanidze ile Irmak Naz Çelik Balkan üçüncüsü oldu. Ayrıca 39 kiloda mücadele eden Müşerref Özcan 3 yıl üst üste şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

KEMERLİLERE HEDİYE ETTİLER
Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan milli sporcular, antrenörleri Emin Akar ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Şampiyonluklarını Başkan Gül’e ve Kemerlilere ithaf eden Antrenör Emin Akar, 23-27 Ağustos’ta Erzurum’da yapılacak Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda da Kemer’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Akar, şu an çalışma alanlarının çok dar olduğunu ve yetersiz geldiğini belirterek bu konuda Kemer Belediyesi’nden destek istedi.

BAŞKAN GÜL’DEN DESTEK
Kemer’de birçok dalına destek verdiklerini kaydeden Başkan Mustafa Gül, “Sporcularımızın her başarısında ayrı bir gurur yaşıyoruz. Kemerli karatecilerimizi bu üstün başarılarından dolayı kutluyor ve bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Karate takımına yeni bir antrenman alanı belediyemiz tarafından sağlanacaktır” dedi. Başkan Gül, ziyaret sonunda minik karatecilere çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle