Hoşgeldiniz  

Kapatılan Zaman’ın dağıttığı ansiklopedileri üst geçitte atıldı

Semih Köken | 09 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kapatılan Zaman’ın dağıttığı ansiklopedileri üst geçitte atıldı

KAPATILAN Zaman Gazetesi’nin okurlarına dağıttığı iki ansiklopedi takımı, Antalya’da bir üstgeçitte sıralı halde bırakıldı.

Antalya’da yapımı devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası önündeki üstgeçitte sıralı halde bırakılmış ansiklopedileri görenler, polise bilgi verdi. Sevk edilen polis ekipleri, Risale Yayınları’na ait, üzerinde kapatılan Zaman Gazetesi logosunun bulunduğu ve Prof.Dr. Vehbe Zuhayli imzalı 10 ciltlik İslam Fıkhı Ansiklopedisi ile Akçağ Yayınları’na ait yine üzerinde Zaman Gazetesi’nin logosunun bulunduğu, Prof. Dr. İbrahim Canan imzalı 18 ciltlik Kütüp-i Sitte Hadis Ansiklopedisi gördü. Asayiş ekiplerinin haber vermesi üzerine üstgeçide gelen Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şubesi ekipleri, ansiklopedileri toplayarak ayrıldı. Polis, ansiklopedileri üstgeçide koyan kişi ve veya kişileri bulmak için inceleme başlattı.

KAPATILAN ZAMAN GAZETESI'NIN OKURLARINA DAGITTIGI ANSIKLOPEDILER, ANTALYA'DA BIR UST GECIDE SIRALI HALDE BIRAKILDI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle