Hoşgeldiniz  

Kanal V’ye Ak Parti’nin seçim ofisi benzetmesi

Semih Köken | 22 Haziran 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kanal V’ye Ak Parti’nin seçim ofisi benzetmesi

Antalya’da bir süre önce el değiştiren Kanal V Televizyonu’nun yeni hizmet binası hizmete girdi. Açılışı, Facebook hesabından yaptığı bir paylaşımla eleştiren CHP’li büyükşehir belediye meclis üyesi Mustafa Reşat Oktay, ‘Kanal V açılışı, tam bir AKP seçim ofisi açılışı gibi olmuş’ diye yazdı.

Geçtiğimiz genel seçimlerde CHP’den Antalya milletvekili aday adayı olan Ahmet Oruçoğlu, Kanal V’yi Aktüel Şirketi’ne satmıştı. Bu satışın arkasında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü olduğu iddia edilmişti. Antalya’da havayi fişek atan şirket olarak adını duyuran Aktüel, Kanal V’yi aldıktan sonra sayıları 6’yı bulan değişik bakanlıkların desteğiyle Hestourex Dünya Sağlık, Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’nı düzenlemiş, bu fuar ikinci yılında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılmaya başlanmıştı.

Ahmet Oruçoğlu döneminde Ak Parti ve özellikle de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye yönelik muhalefet yapan Kanal V, satıldığı gün Tütüncü’yü programa çıkarmıştı.

Kanalın tüm haberlerden sorumlu genel yayın yönetmenliğine ise kısa bir süre önce Antalya’da yapılan bir polis operasyonunda adı geçen kişi getirildi. Çok sayıda tutuklunun olduğu ‘Otopark’ çetesi iddianamesinde adı geçen ve çetenin basın ayağı olduğu iddia edilen TV programcısı halen TV’de siyasi programlar düzenliyor. Bu kişi, TV programlarında milletvekili adayları ile belediye başkanlarına 24 Haziran seçimlerine dönük sorular yöneltiyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle