Hoşgeldiniz  

Kamyon lastiği içinde esrar

Semih Köken | 06 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kamyon lastiği içinde esrar

ANTALYA’da Narkotim ekipleri tarafından düzenlenen 3 operasyonda yaklaşık 60 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin bir kısmı ise kamyon lastiği içine gizlenmiş halde bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 operasyonda zehir tacirlerine darbe vurdu. Ekipler, Diyarbakır’dan nakliye kamyonu lastikleri içinde uyuşturucu madde getirildiği ihbarını aldı. Kamyonu takibe alan ekipler, düzenlediği operasyonda lastiklerin içine gizlenmiş 20 kilo 760 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili M.V., A.T. ve N.T gözaltına alındı. Ekipler, 2’nci operasyonu Konyaaltı İlçesi’nde yaptı. Şüphe üzerine durdurulan otomobilde 34 kilo esrar, 180 gram kokain, 84 gram kubar esrar ve 50 miligram amonyak maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. Polis, olayla ilgili M.K. ve F.K.’yi gözaltına aldı.

Polis, 3’üncü operasyonu ise Muratpaşa İlçesi Yeşilırmak Mahallesi’nde düzenledi. Operasyonda M.Ş. adlı kişi gözaltına alınırken 10 paket halinde 200 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Sağlık kontrolü sonrasında ifadeleri tamamlanın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle