Hoşgeldiniz  

KAL HOCAYI FENA BOMBALADI

SEMİH KÖKEN | 30 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KAL HOCAYI FENA BOMBALADI

Göynük Belediyesi eski Başkanı Hasan Kal, DSP Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu hakkında bilinmeyenleri açıkladı. 
Kal, Topaloğlu’nun her alanda ikili oynayan bir kişi olduğunu belirterek, insanların gönlünü bir şekilde fethettiğini ancak yaptığı hataların telafisi mümkün olmadığını söyledi. 
Topaloğlu’nun Göynük’ün girişine jandarmayı diktiğini, günübirlik alanları kapattığını hatırlatan Kal, esnafı perişan ettiğini kaydetti. 
Kal, esnafın sürekli kan ağladığını ifade ederek, “Hocam, Göynük’e bu kötülüğü neden yaptın? Göynüklü seni baş tacı yapmış, seni belediye başkanı yapmış. Sen Göynüklüden ne istedin. Niye onları perişan ettin.” dedi. 
Yusuf Üras’ın da turizmi çeşitlendirmek için bir şeyler yaptığını bir gazetede okuyan Kal, şöyle devam etti:”Üras’ın, denize uçak batırdım, dağa teleferik yaptırdım demiş. Hemen gazetenin biri cevap yazdı. Teleferiğin parasını sen mi ödedin diye.” ifadelerini kullandı. 
Kal, Topaloğlu’nun yaptırdım dediği okullar hakkında da şunları söyledi:”Ünal Aysal’ın Ahu Aysal’ın yaptırdığı okulu düğün salonunu ben yaptırdım diyor. Mustafa Çalık’ın yaptırdığı belediye binasını ben yaptırdım diyor. Camiyi de o yaptırmış. Göynük’e 400 metrekarelik arsalar yüzde 10 oturma alanı olan bölgeleri var. Yani inşaat alanı olarak 40 metrekare yapabilirsiniz. Sen Göynüklüyü bu 40 metrekareye neden mahkum ettin? Mesire alanları gerekli yerlerden kiralanmış. Bunlardan biri Dino Parka verilmiş. Göynüklü mesire alanını hak etmiyor muydu?” 
Kemer Belediye personeline de seslenen Kal, “Hocanın yaptıkları yapacaklarının teminatı ise eğer bu yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır. Herkes hesabını ona göre yapsın. 2009 seçimlerinde kazandığında Mart ayında. Nisan ayında işten çıkardığı insanlar var. Mesela Ercan Atalay, Mustafa Kal, Durmuş Şirinler, Kadir Doğdu ve Orhan Eren. Bunlar bize evraklarını getirenler. Evraklarını getirmeyenler de mutlaka vardır. İşten çıkardıklarının bir gerekçesi de yok. Bütün çalışan personelin dikkatini çekmek istiyorum. Kemer halkına sesleniyorum. Bal arısının ağzında bal var ama kuyruğunda da sokacı var. Kemer halkı ağzındaki bala inanmasın. Tehlikeyi hissetsinler. Artık bir ere olsun Cumhur ittifakının adayı Yusuf Üras’ın desteklesinler. Kemer için ve çocuklarımız için buna önem versinler. Çünkü Üras’ın arkasında devlet var, Cumhurbaşkanı var, Devlet Bahçeli var. Bunun faydasını göreceğiz.” diye konuştu. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle