Hoşgeldiniz  

Kahramanım Sen Ol Projesi Kemer’de Uygulandı 

SEMİH KÖKEN | 28 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kahramanım Sen Ol Projesi Kemer’de Uygulandı 

HABER REŞAT AYDOĞDU

Kahramanım Sen Ol Projesi Kemer’de Uygulandı
Kemer Anaokulu 5 yaş öğrencileri ve aileleri 25. Kasım 2018 tarihinde “Kahramanım Sen Ol” E-Twinning projesi kapsamında düzenlenen babalar ve çocuklar Futbol maçında bir araya geldi.

Etkinlikten bir saat önce bir araya gelen aileler birbirini yakından tanıma fırsatı bulurken minik öğrencilerde mutlu oldu.
Okul öncesi çağda çocukların ebeveynlerinin, özellikle babaların eğitim hayatlarında daha aktif rol almaları, Babaların çocukları için etkinlik düzenlemekte rol alması ve sorumluluk üstlenmesi , Çocukların aileleriyle birlikte okul dışında arkadaşları ve onun ailesiyle birlikte bulunmasını sağlayarak,sosyal gelişimlerini desteklemek ve Çocukların aileleriyle birlikte sporcu ruhunu yaşamaya çalışmaları için yürütülen Türkiye İtalya Litvanya Arnavutluk Romanya ve Polonya nın da ortak olduğu KAHRAMANIM SEN OL ‘ e – Twinning projesi kapsamında Kemer Anaokulu öğretmeni Müge Güney’in koordinatörlüğünde düzenlenen futbol maçında anne ve çocuklar babalarını desteklemek için hep birlikte güzel bir gün geçirdiler.

Projeye katılan babalara katılım sertifikası takdim edildi.Baba ve çocukların etkinlikten mutlu ayrıldıkları gözlemlendi ve ikinci etkinliği sabırsızlıkla bekledikleri veliler tarafından belirtildi.

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve doğa
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sahnede, ayakta ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, çim, gökyüzü, açık hava ve doğa
Otomatik alternatif metin yok.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle