Hoşgeldiniz  

KAHRAMAN HOCA’NIN VURDUM DUYMAZLIĞINI KEMER BELEDİYESİ DÜZELTTİ

SEMİH KÖKEN | 08 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KAHRAMAN HOCA’NIN VURDUM DUYMAZLIĞINI KEMER BELEDİYESİ DÜZELTTİ

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen hortum felaketinde can kaybı ve maddi hasar yaşanırken, başta Kemer Devlet Hastanesi binası olmak üzere bir çok ev, iş yeri ve resmi kurum binası hasar gördü. Antalya Büyükşehir Belediyesi ait olan Kemer İlçe Mezarlığı da bunların başında yer alıyordu.  Hortum afetinin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi Kemer Şube Müdürü Kahraman Uras’ın,  keyfi davranarak mezarlıkta hiç bir işlem yapmaması büyük tepki çekti

Sosyal medyada mezarlığın çirkin görüntülerini paylaşan vatandaşlar şikayetlerini sosyal medya aracılığıyla paylaştılar. Buna rağmen hiç bir işlem yapmayarak kendini savunan Kahraman Uras’ın, “Biz ormana söyledik, orman yapacaktı” diyerek olayı kestirip atması büyük tepki çekti. Bugün sabah saatlerinde bu durumu gören Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatıyla Kemer İlçe Müdürlüğü’ne 20 kişilik bir ekip sevk edilerek mezarlığın eski haline getirilmesi için temizlik çalışmaları başlatıldı.

Bilindiği gibi; görevden 2 defa alınıp tekrar geri getirilen Kahraman Uras’ın Büyükşehir Belediyesi’ni temsil edemediği bilinmekle beraber seçimlerde Necati Hoca’nın yanında olduğu gözlerden kaçmamakla birlikte Kemerli vatandaşlar, görevi hizmet olan bu müdürün emekliye ayrılarak Büyükşehir’in imkanlarının Kemer’e tam olarak gelmesini istediklerini dile getirdiler.

ESKİ HALİ

YANİ HALİ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle