Hoşgeldiniz  

KADİR BATU DURMUYOR “Görev ve makamlar gelip geçer”

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2014 | Ekonomi, Gündem, Oteller, Spor, Yaşam A- A+

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından görevine son verilen odanın eski Kemer Temsilcisi Kadir Batu, sessizliğini bozdu. Görev ve makamların gelip geçici olduğunu söyleyen Batu, “Görevimin sona ermesi şahsım ve Kemer için sadece teferruattır” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu kararıyla 1 Nisan itibariyle görevine son verilen ATSO eski Kemer Temsilcisi Kadir Batu, konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu ve yazılı açıklamada bulundu. Batu, “Yasal olmayan hanutçulukla ticaretlerini sürdüren, Kemer’de sayıları yaklaşık 30 adet civarında olan ve ‘shopping center’ diye anılan, tüm Kemerlilerin fakirleşmesine, Kemer’de küçük esnafın ticaretinin yozlaşmasına, gerilemesine neden olan işletmelerin, tahmini olarak toplamda yıllık ciroları 500-600 milyon dolardır. Böyle bir Kemer’de, dün MHP Kemer İlçe Başkanlığı görevimin, bugün ise ATSO Kemer Temsilcilik görevimin sona ermesi, şahsım ve Kemer için sadece teferruattır” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK”

“Görevler ve makamlar, en sonunda ölüm olan fani dünyada gelip geçicidir” ifadelerine yer veren Batu, açıklamasına şöyle devam etti; “Önemli olan o makamlara neler, ne değerler, ne katkılar verildiğidir. Arkanızda hoş bir seda bırakabilmektir. İyi anılabilmektir. O makamların gücünü kullanarak şahsınıza, ailenize, yakınlarınıza rant ve menfaat sağlamamaktır. Vicdanlarda kabul görmenizdir. Teferruat olan bu ve benzeri konularla ilgili endişelerim, düşüncelerim, yeri ve zamanı geldiğinde daha teferruatlı bir şekilde her platformda objektif olarak izah edilip, açıklanacaktır. Aziz milletimiz, güzel memleketimiz, Kemerimiz, esnafımızı, tacirimiz için her zaman her şeyin en hayırlısının, en iyisinin olmasını, her şeyin herkesin gönlüne göre olmasını Yüce Allah’tan dilerim.”atso-batunun-gorevi-sona-erdi6daf817d4df23fca29a9

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle