Hoşgeldiniz  

Kadınlardan örnek işbirliği

Semih Köken | 25 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kadınlardan örnek işbirliği

ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde 1400 rakımlı yaylada bir araya gelen 7 kadın gözleme evi açtı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya işyerinde ziyaret ettiği kadınları kutladı.

 

Kuzca Mahallesi Söğütcuması mevkiinde oturan Ziynet Sarı, Kemer, Antalya ve Kumluca’dan gelecek müşteri geleceğini düşündüğü bölgeye gözleme evi açmaya karar verdi. Bu işi tek başına yapamayacağını düşünen Sarı, komşularından destek istedi. Kadriye Bıçakçı, Ayşe Düdüklü, Ziynet Nizam, Gülcan Kahraman, Şerife Bölük ve Şerife Bozkaya da Sarı’ya destek vererek gözleme açmaya başladı.

 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kadınları işyerinde ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Çetinkaya, “Sizleri kutluyorum. Birlikten güç doğar. Günümüzde iki veya üç kişi bir araya gelip bir şirketi çalıştıramıyor. Siz son günlerin örnek olabilecek en iyi grubusunuz. Allah birliğimiz ve birliğinizi bozmasın” diye konuştu.

 

Ziynet Sarı, “Söğütcuması yaklaşık 1400 metre rakımında bir yerleşim yeridir. Bu yüzden burası Kumluca, Kemer ve Antalya il merkezinden gelen vatandaşımızın ortak yaylasıdır. Gelen müşteri potansiyelini gördüm. Gözleme ve bazlama evi açmaya karar verdim. Müşterilerin gelebileceğini, gözleme ve bazlama yetiştiremeyeceğimi düşündüm. Komşularımdan destek istedim. Şimdi 7 ayrı kişiyle gözleme, bazlama ve köy kahvaltısı hazırlayıp müşterilerimize sunuyoruz. Ev bütçemize katkı sağlıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle