Hoşgeldiniz  

Kadın sığınma evindeki eşini göremeyince intihara kalkıştı

Semih Köken | 23 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kadın sığınma evindeki eşini göremeyince intihara kalkıştı

ANTALYA’da kadın sığınma evinde kalan eşini göremeyen soyadı henüz bilinmeyen 25 yaşındaki Ercan adlı kişi, fare zehri içtiğini belirterek 6 katlı iş hanının çatısında intihara kalkıştı.

 

Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi’nde bir iş hanının çatısına çıkan Ercan adlı kişi, kadın sığınma evindeki karısını görmesine izin verilmediğini belirterek, intihara kalkıştı. İş hanının terasında genç adamı görenler polise haber verdi. Fare zehri içtiğini ve karısı gelmezse atlayacağını belirten adamın zaman zaman kendisini terastan sarkıtması korkuya neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye geldi. Polisin güvenlik önlemi aldığı olay yerinde itfaiye de can kurtaran botu yerleştirdi.

 

Binanın terasına çıkan polis intihara kalkışan adamı yaklaşık 1 saat ikna etmeye çalıştı. Kentin en işlek caddelerinden ve bir alışveriş merkezinin yakınındaki iş hanının çevresini saran vatandaşlar, kurtarma çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Polis adamı ikna etmeye çalışırken vatandaşlar da olayı cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı. Meraklı vatandaşların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle caddede araç trafiği zaman zaman durma noktasına geldi.

 

Polis, ikna etmeye çalıştığı genç adamı bir anlık dalgınlığından faydalanarak elinden yakaladı. İş hanından indirilen genç, ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle