Hoşgeldiniz  

Kadın doğum hekim sayısı 8’e yükseldi

Semih Köken | 16 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kadın doğum hekim sayısı 8’e yükseldi

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hekim atamaları devam ediyor. Yeni binasıyla hizmet vermeye başlayan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem atandı. Böylece Alanya EAH Kadın Hastalıkları ve Doğum Branşındaki hekim sayısı 8’e yükseldi.

YENI BINASIYLA HIZMET VERMEYE BASLAYAN ALKU ALANYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI'NE KADIN HASTALIKLARI VE DOGUM UZMANI YRD. DOC. DR. DILEK ERDEM ATANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak günden güne büyüdüklerini söyledi. Dr. Yazan, “Yeni gelen meslektaşlarımızla birlikte hastalarımıza en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hastalarımıza artık yeni açılan branşlarımız ve doktor sayımızla daha kaliteli hizmet sunma imkanı bulacağız. Hastalarımız artık Antalya’ya gitmek mecburiyetinde kalmayarak Alanya’da tedavi olabilecek. Bu vesileyle aramıza yeni katılan Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem’e de görevinde başarılar dilerim” dedi.

 

Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem ise “Alanya’da hastane yönetimiyle birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kendimi burada yıllardır çalışıyor gibi hissediyorum. Biz hekimler için hastalarımızın sağlığına kavuştuğunu görmek en büyük hediye” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle