Hoşgeldiniz  

Kaçakların botu battı, 2 çocuk öldü

Semih Köken | 15 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde kaçakların bulunduğu lastik botun batması sonucu 2 kız çocuğu boğuldu, 18 kaçak ise Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Kaş İlçesi Sarıada açıklarında saat 01.30 sıralarında kaçakların bulunduğu lastik botun sürüklendiği ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Bölgede yapılan aramada lastik botun battığı belirlenirken, Kaş, Kalkan ve Kekova’da görevli 3 Sahil Güvenlik botu da olay yerine yönlendirildi.
ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDE KACAKLARIN BULUNDUGU LASTIK BOTUN BATMASI SONUCU 2 KIZ COCUGU BOGULDU, 18 KACAK ISE SAHIL GUVENLIK KOMUTANLIGI EKIPLERI TARAFINDAN KURTARILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Arama kurtarma faaliyetinde boğulma tehlikesi geçiren 3-4 aylık bir bebek ile 20’li yaşlardaki bir erkeğe botta yapılan ilk müdahalenin ardından Kaş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Arama çalışmalarının devamında 13- 14 yaşlarında bir kız çocuğu da kurtarılırken, 7 ve 11 yaşlarında 2 kız çocuğunun ise cansız bedenine ulaşıldı. Kaş Limanı’na getirilen 18 kaçak ile 2 çocuğun cenazesi sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kurtarılan kaçakların ifadesine göre denizde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle