Hoşgeldiniz  

Jandarma komutanı için veda yemeği

Semih Köken | 09 Ağustos 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Jandarma komutanı için veda yemeği

İlçedeki görev süresi sona eren Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin için veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Biz onu kardeşimiz olarak gördük. Onun bir ailesi de artık Kemer” dedi. Berçin de Kemer’de kendisine gösterilen kardeşlikten dolayı herkese teşekkür etti.

Ankara İstihbarat Daire Başkanlığı’nda yeni bir göreve atanan Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin için, Beldibi’nde bir otelde veda yemeğİ verildi. Yemeğe, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, turizmciler, ilçedeki muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’e gelen bütün komutanlarla yaşadıkları anıları unutmayacaklarını ifade ederek, “Biz Kemer halkı olarak şanslıydık. Yasin komutan hepimizin gönlünü fethetti. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Onu kardeşimiz olarak gördük. Onun bir ailesi de artık Kemer. Emekli olduktan sonra burada yaşayacağını düşünüyoruz. Biz aslında vedalaşmıyoruz çünkü her zaman onunla beraber olacağız” diye konuştu.

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız ise Binbaşı Berçin yollarının ilk olarak Denizli’nin Çal ilçesinde kesiştiğini hatırlatarak, Berçin’in Kemer’e atanmasından sonra ilçenin in güvende ve huzurlu bir yer olacağından adı gibi emin olduğunu vurguladı. Tuğgeneral Yıldız, Berçin’e yeni görevinde başarılar diledi.

Binbaşı Yasin Berçin de Kemer’de kendisine bugüne kadar gösterilen ilgi, alaka ve kardeşlikten dolayı herkese teşekkür etti.

Yemekte Belediye Başkanı Gül, Berçin’e plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle