Hoşgeldiniz  

Jandarma 10 günde 222 kaçağı yakaladı

Semih Köken | 09 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm, Yaşam A- A+

Jandarma 10 günde 222 kaçağı yakaladı

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı tarafından son 10 günde Kaş, Demre, Kemer ve Elmalı ilçelerinde yürütülen göçmen kaçakçılığı ve yasadışı çıkışla mücadele çalışmaları kapsamında 222 kaçak yakalandı.
ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI TARAFINDAN SON 10 GUNDE KAS, DEMRE, KEMER VE ELMALI ILCELERINDE YURUTULEN GOCMEN KACAKCILIGI VE YASADISI CIKISLA MUCADELE CALISMALARI KAPSAMINDA 222 KACAK YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, jandarma sorumluluk bölgesinde göçmen kaçakçılığı ve yasadışı çıkışla mücadele çalışmaları kapsamında; son 10 günde Kaş, Demre, Kemer ve Elmalı ilçelerinde yapılan operasyonlarda 218’i Suriyeli, 4’ü Pakistan uyruklu olmak üzere 222 kaçak ile bunlara organizatörlük yapan 2 Türk şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonlarda 4 minibüs, 3 şişme bot, 3 bot motoru ve 42 can yeleği ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler ve kaçaklar hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılırken, kaçakların İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde kayıt altına alındıkları illere gönderilmesi sağlandı.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle