Hoşgeldiniz  

İzmir’e şehit ateşi düştü

SEMİH KÖKEN | 04 Mart 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

SURİYE’nin İdlib kentinde, rejimin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Ak’ın (22) İzmir’deki baba ocağına ateş düştü.

İdlib’de rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırıda Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Ak şehit oldu. Şehidin Konak ilçesine bağlı Hasan Özdemir Mahallesi’ndeki baba ocağına acı haber verildi. Haberi alan baba Cemil Ak (51) ve anne Nermin Ak (39) gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, Konak Belediyesi ekipleri evin önünde taziye çadırı kurdu. Sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Ak’ın bekar ve 1 kardeşinin olduğu öğrenildi. Şehidin amcası Erkan Ak, “Söylenecek bir şey yok, vatan sağ olsun” dedi.

Ak’ın cenazesinin, 15 Temmuz Şehitler Camisi’nde, yarın öğle ezanında kılınacak namazın ardından defnedileceği bildirildi.

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib’de düzenlenen topçu atışı saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Muhammed Ak için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar mesajında, “Silah arkadaşımız 2 Mart 2020 tarihinde İdlib bölgesinde düzenlenen topçu atışı sırasında şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerine yer verdi.

SURIYE'NIN IDLIP KENTINDE, REJIMIN SALDIRISINDA SEHIT OLAN PIYADE UZMAN CAVUS MUHAMMED MUSTAFA AK'IN (22) (FOTOGRAFTA), IZMIR'DEKI BABA OCAGINA ATES DUSTU.(FOTO: IZMIR DHA)

SURIYE'NIN IDLIP KENTINDE, REJIMIN SALDIRISINDA SEHIT OLAN PIYADE UZMAN CAVUS MUHAMMED MUSTAFA AK'IN (22) IZMIR'DEKI BABA OCAGINA ATES DUSTU.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

SURIYE'NIN IDLIP KENTINDE, REJIMIN SALDIRISINDA SEHIT OLAN PIYADE UZMAN CAVUS MUHAMMED MUSTAFA AK'IN (22) IZMIR'DEKI BABA OCAGINA ATES DUSTU.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

MILLI SAVUNMA BAKANI HULUSI AKAR, IDLIB'DE DUZENLENEN TOPCU ATISI SALDIRISINDA SEHIT OLAN PIYADE UZMAN ONBASI MUSTAFA MUHAMMED AK ICIN BASSAGLIGI MESAJI YAYIMLADI. FOTO-ANKARA-DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle