Hoşgeldiniz  

İZMİR’DE KEMER KARTALLARI YÜKSEKTEN UÇTU

Semih Köken | 10 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

İZMİR’DE KEMER KARTALLARI YÜKSEKTEN UÇTU

Turnuvada Kemer’i “Kemer Kartalları” takımı temsil etti. İyi mücadele gösteren Kemer Kartalları futbolcu ve teknik heyeti Antik Kent Efes’i ziyaret etti.

16-18 Haziran tarihlerinde 1.000 takımın katılımıyla Avusturya’da yapılacak olan Dünyanın 10 yaş kategorisindeki en büyük futbol turnuvası olan U10 Champions Trophy’e katılmak için Altınordu ile birlikte ikinci takımın belirleneceği turnuva Kuşadası Altınordu Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Altınordu’nun organize ettiği U10 Champions Troph Ön Elemesi’ne Türkiye’nin dört bir köşesinden tam 40 takım katıldı. Kemer’i Kemer Kartalları takımının temsil ettiği turnuva Kuşadası Selçuk’taki Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Başkan Ozan Güven ile Antrenör Aziz Süel’in yakından ilgilendiği Kemer Kartalları kafilesi maçlarda gösterdiği mücadeleler iler göz doldurdular.

Kemer’i temsil etmenin gururunu yaşadık!

Kemer Kartalları Kulübü Başkanı Ozan Güven yaptığı açıklamasında, “ Geçtiğimiz Şubat ayında olduğu gibi yine Altınordu’nun ev sahipliğinde bir turnuvaya daha katıldık. Buradaki amacımız çocuklarımızın bu heyecanı yaşaması ve tecrübe edinmeleriydi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 40 takım içerisinde iyi mücadeleler verdik. Kemer’i temsil etmenin gururunu yaşadık” dedi.

İlk günkü mücadelelerde minikler inanılmaz bir futbol resitali sunarken, gollerle adeta kendilerinden geçtiler. Güzel bir hava ve atmosferdeki maçlarda miniklerin bu heyecanına ve coşkusuna, tribündeki aileleri de ortak olunca ortaya çok güzel bir tablo çıktı. Maçlar sonrasında sporu bölge gezisi ile de birleştiren Kemer Kartalları bölgede yer alan her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği antik Kent Efes’i de ziyaret etti.

Geleceğin Futbolcuları olacaklar!

Beşiktaş Futbol Okulu Kemer Kartalları U-10 takımının Altınordu turnuvasında şu futbolcular bulundu: Ahmed Mushab Saltabaş, Arda Tarakçı,Ahmet Güven, Vatan Mutlu, Irmak Ege Serter,Ahmet Bıçak,Emre Hamdi, Mehmet Eren Sincar, Kaan Alp Dizbay, Kayra Şerefoğlu, Kerem Can Kerkez,Necati İlya Güzel, Seyit Hüseyin Aksoy,Cihan Arda Ata, Mustafa Aydın ( Halil Öncü – KUŞADASI )

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle