Hoşgeldiniz  

İZCİLERDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Semih Köken | 25 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

İZCİLERDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Kemer Belediyesi tarafından Kemer’de ağırlanan KKTC İskele ilçesi Şehit İlker Karter İlkokulu izcileri liderleri ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKTC İskele ilçesi Şehit İlker Karter İlkokulu’nun 36 izcisi ile 8 lider öğretmen Kemer Belediyesi tarafından ilçede ağırlanıyor.
Lider öğretmenler Berna Bağbaş Nilhan Subaşı, Ersin Nizam, Gülcan Sabırlı ve Taner Subaşı izci öğrenciler ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Heyet adına konuşan Berna Bağbaş, “Kemer’i pırıl pırıl, tertemiz ve düzenli olarak gördük. Kemer’in caddeleri de çok düzenli. Hem bizi ağırladığınız için hem de ilçeye verdiğiniz hizmetler için size teşekkür ediyoruz. Eğitime verdiğiniz hizmetleri de duyduk. Bu konuda da tebrik ediyoruz” dedi.

Başkan Gül ise “KKTC ile çok iyi ilişkiler içindeyiz. Eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ismini bir caddeye verdik. Kendisiyle birlikte açılışı yapmıştık. Beldibi’nden Çıralı’ya kadar 90 kilometre sahili bulunan Kemerimiz Antalya’da betona teslim olmamış ender yerlerden biridir. Buraya en iyi hizmeti vermek asli görevimiz. Bunu da en işi şekilde yapıyoruz. Eğitime de desteğimiz sürüyor. Bu yıl öğrencilere 800 tablet, 600 bisiklet hediye ettik. Eğitime desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Gül heyete çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle