Hoşgeldiniz  

İYİ Parti’nin 11 adayı belli oldu

SEMİH KÖKEN | 05 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İYİ Parti’nin 11 adayı belli oldu

İYİ Parti’nin Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta’daki 11 belediye başkan adayı belli oldu.

İYİ Parti nin 11 adayı belli oldu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimleri için aralarında Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta’nın da bulunduğu 99 belediye başkan adayı daha açıklandı. İYİ Parti’nin Antalya’daki adayları Serik’te Yusuf Mecek, Alanya’da Abdullah Sönmez, Gündoğmuş’ta Sultan Çetin, Korkuteli’de Halil Kara oldu.

Afyonkarahisar’da ise mevcut Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile mevcut Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine Belde Belediye Başkanı Aykut Okumuş İYİ Parti’nin adayları olurken, Çobanlar ilçesinde Sefa Değirmen ve Sandıklı ilçesinde Asım Orhan aday gösterildi.

İYİ Parti’nin Isparta’daki adaylarından 3’ü de belli oldu. Gelendost ilçesinde Mustafa Özmen, Senirkent ilçesinde Nurullah Cabaoğlu ve Sütçüler ilçesinde ise Arif Demirkaya belediye başkan adayı gösterildi.

MECEK’TEN AÇIKLAMA VAR

Serik Belediye Başkan adayı Yusuf Mecek facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

“Kıymetli Hemşehrilerim,

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde güzide ilçemize hak ettiği hizmeti getirebilmek adına birlik ve beraberliğimizi yeniden üst seviyelere çıkarmak adına ülkemizin üzerine yeni bir umut olarak her gün daha da güçlenen İyi Parti’den Genel Merkezimizin takdiri ve siz kıymetli hemşerilerimin sevgisi ve desteği ile İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı oldum. İlçemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Benimle birlikte Serik’e hizmet sevdasında olan kıymetli dava arkadaşlarımla nasip olursa Serik’te İyi Parti’nin kazanması için gece gündüz çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki Serik İyilerle kazanacak. Hak ettiği hizmeti ve değerli bulacaktır.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle